|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Nisam se SVETIO nego IZNENADIO tvojim postupkom, ali nisam u stvari uop?te imao pojma da si ti mislio da "je mene inspirisao TVOJ trek"! Tek mi je sada jasno posle vi?e od godinu dana ?ta si ti meni hteo da ka?e?... Čoveče pa ceo onaj problem je ispao zato ?to sam ja semplovao Terrenca McKennu? Jbt ja sam taj trek radio nekoliko meseci! Ok, definitivno ne moramo dalje. Pozdravljam te!
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Nadam se da ce ovakvih saradnji biti vise...
Rumski ima dosta potencijala. Licno bi voleo da cujem u ovoj numeri (ili u nekoj buducoj) jos koji "kanal" zivog instrumenta (dali sax, truba, gitara ili nesto deseto) i to da se odsvira, a onda tek programira.... Bolje saradjivanje nego raspravljanje, ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
pa i rasprava ako je konstruktivna je vid saradnje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Psiho
|
![]()
@ cucko: iako razumijem shto si mislio pod zhivi instrumenti nadam se da nisi od onih koi smatraju elektrichnu gitaru vishe zhivom od recimo sintisajzera. Ja sam indigo generacija
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Midi Outs | Midi | Promocija radova | 7 | 13-12-2009 11:23 AM |
Suradnja | dejanilly | Predlozi i sugestije | 4 | 05-03-2007 01:54 AM |
glazbena edukacija | strasni zmaj | Zoran Vračević - Vrač | 2 | 21-08-2006 09:03 PM |