|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Elvir Commerce - PolymaxItalia - Termo zvucna izolacija za zidove
Kopajuci po netu natrcim na neku nasu firmu,tj. prestavnistvo neke italijanske firme koja proizvodi i ima dosta veliki izbor materjala za zvucnu izolaciju, e sad mene zanima od svih ponudjenih materjala koji da uzmem, ustvari ovo je pitanje za Boggy-a sta on misli o istim dali vredi tako nesto kupovati naprimer umesto osb ploca?Hvala unapred na savetu! Veliki Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
|
![]() Quote:
po ceni.. u grubo, su oko deset puta skuplji od azmafona. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]()
Da li su i deset puta bolji od azme?Zanima me konkretno koji od materjala mi predlazes da porucim, normalno ja bi onaj koji najvise moze da zustavi zvuk.Ako imas neku informaciju, koji je po tvom misljenju, od ponudjenih materjala dobar.Jos jednom da ti se zahvalim na savetima i neznam da li bi bilo ok da okacim i neku fotku ,sigurno bi ti vise pomoglo u davanju komentara.
Veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Koliko sam shvatio, njihovi materijali su neskodljivi za organizam, i mogu se koristiti cak i u operacionim salama... ako gledamo studijsku akustiku gde se za smirivanje bassa trose kubici materijala, bez obzira na tip apsorpcionog materijala... onda azma biva jeftinija Za zaustavljanje "buke" samo od ljudskog glasa, treba manje materijala.... pozdrav bogi p.s. ne... ti materijali nisu "deset puta" bolji od azme... onako "ofrlje"
![]() |
![]() |
#35 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Veliki pozdrav! Last edited by grada27; 29-09-2007 at 08:30 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
|
![]() Quote:
sto se tice 320kg po kubnom metru, italijani imaju i materijale sa olovnim limom u sebi... pa si mozda to video, a to je tek skupo! pogledaj cenovnik prvo... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
Ok boggy hvala!
Idem ovih dana, moram da vidim o cemu se radi,ako mi resava problem onda nije skupo! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
UUuuuu neko te je grdno zeznuo za termosilent....prodajem taj materijal vec godinama i njegova osnovna namena su plivajuci podovi....znaci materijal nema nikakva apsorbciona svojstva (expandirani polietilen niske gustine...) te decibele koje si video odnose se na merenja konstruktivne izolovanosti ploce i estriha...merenja se obavljaju u sobi ispod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Senior Member
|
![]()
Inace ista firma ima solidne apsorbere cija je gustina oko 100 kg/m3 , i to je otprilike i neki maximum za sundjeraste (expandirani poliuretan) materijale.Cene pogledaj na www.izoterm-plama.si otprilike po tim cenama ih mi i ovde dilujemo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
Neznam,nisam uspeo na sajtu nista konkretno da nadjem,izgleda da neradi bas najbolje.Ajde molim te daj neki tel ili adresu ovde u BG kako bih mogao da se raspitam malo vise o tim proizvodima ili ako ti znas nesto vise o njihovim karakteristikama i sta predlazes?Hvala unapred!
Veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako najbolje sredit ovaj prostor za studio?pls | ninowash | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 08-05-2009 12:36 AM |
Snimanje probe??? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-06-2008 11:54 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |