|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
E kod mene nije MPowered....Ja imam DIGI003...A PlugFix je izgleda samo za MPowered..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nije samo za m-powered.Radi i u LE PT-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Onda nemam pojma sta da radim. Ne vidi mi ni jedan plug sa MC Dsp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
I kakav je McDSP u poredjenju sa npr. UAD?
Cuo sam sve najbolje o ovim plugovima ali da cujem konkretno od vas koji koristite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jedno pitanje u vezi Audiophile 192 - vidim da ima dva izlaza pa bih pitao da li se jedan izlaz moze koristiti kao monitor out a drugi bih hteo da povezem na dva mono efekta koje bih uzeo u tu svrhu (Sovtek Smallstone i mozda kasnije neki Moogerfooger) pa to na ulaz ....(L i R odvojeno za svaki efekat)
Razmisljam da se pocne vezbati na PT a i gajim nadu da ce uskoro mozda biti i plug-ova koji se dobijaju sa Digi 003 factory (Bombfactory,Moogerfooger,Joemeek....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() Waves 5.X WaveShell Updater For ProTools 7.X RTAS XP Yeah ....... for running waves diamond, ir1x V2 and other waveplugs under Pro Tools 7 you need the latest versions 5.2 of all !!! components. It was suggested from some users to run the updater at least.
If your wavehell update 5.0.3 and 5.3 doesnt work. All the non US users have to make Regional And Language Options to US and it works! Alternative 1. Select Regional And Language Options in controlpanel. 2. Click on the Custumize icon 3. Make the following changes Decimal symbol . (dot) Digit Grouping Symbol , (Comma) List Seperator , (Comma) Negative Number Format -1.1 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Samo sam zaboravio pozvati neki od waves-a iz diamond 5.2.
Ima jos prckalica koje rade,al meni su ovi nekako najdrazi. Kako mogu staviti vecu sliku pa da se vidi i verzija PT-a? Last edited by Ad Fines; 02-10-2007 at 11:07 PM. Reason: greska |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fast Track PRO & Pro Tools M-powered ((PROBLEM)) | csstudio | Audio Software | 2 | 24-10-2009 08:05 AM |
pro tools m-powered-pomoc molim?? | domingo | Audio Software | 4 | 14-07-2009 01:18 PM |