|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
1800 eura je vise nego ok cena za jedan vrhunski pro soft. Niko nam nije kriv sto se mi mishevi palimo na toys for the big boys , a uglavnom nemamo para ni racune da platimo a kamoli ozbiljan piece opreme. Nuendo je postao ime za sebe, i to ponajvise za Post (i nesto manje za muziku svidjalo se to nama ili ne ). Mislim da vise nema konkurenciju buduci da mu je najslabija strana ( fleksibilnost rutiranja) sada dovedena na nivo koji dolikuje (po meni bolje nego na PT). Broj i kvalitet plugova ( to ce mo jos videti ali verujem da jesu) je komparativan Logicu , kao i programibilnost u okviru MIDI kontrole. To sto su NEK stavili kao opciono je po meni sasvim OK, zasto bi neko davao novac za nesto sto mu ne treba ( Post prod. ). 400 eura za update sa N3 na N4 je ekstra cena, a ako neko ne zeli NEK onda je jos manje - citavih 250 eura!!! Ako su vam te cene velike onda stvarno ne znam sta ocekujete vise...da vam neko pokloni pa da opet pljujete kako nesto ne valja ![]() P.S. oko sistema zastite sa donglom se slazem sa vama ali ne zbog kostanja nego zbog velikog rizika gubitka ( citaj kradje ili samospaljivanja od strane compa), i kasnije ne mogucnosti povratka licence bez da sve kupis ponovo!!!!...bezobrazluk.
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 26-09-2007 at 08:25 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo | Tolerancija | Audio Software | 19 | 08-02-2008 07:12 PM |
Nuendo 2.0 | dr.Ru | Audio Software | 38 | 25-09-2003 05:08 PM |