Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21-09-2007, 10:22 PM   #19
Don Solaris
Pro Member

Default Re: Pozdrav svim ljubiteljima analogije !

Quote:
Originally Posted by fischek View Post
Svodi se na to da je Oxy i Eq vrhunac karijere (na pocetku) i da su koncerti u Kini najbolji (isto pocetak karijere), a da je sve posle toga postepeni pad u kvalitetu -
Ma on se sjebo tamo kasnih 80-tih početak 90-tih kad je htio od sebe napraviti nekog Techno kralja, iako mu je taj njegov "techno" bio za k.... Kasnije se je malo pribrao i vratio na "staru traku" sa Oxygene 7-13, ali onda opet se opet vraća na taj glupi techno / trance. Gledao sam jednu snimku od prije 2-3 godine kada on tamo kao ne?to u?ivo kao svira... a ono... muzika DOSLOVNO tipa Rober Miles.... 909 činela sa bassom na osminki, a za lead ona kuruza sa JP-8000 (supersaw) i tako valjda pola sata... Ja sam izdr?ao 2 minute i nakon toga ugasio tv.

Čujem starce iz druge sobe kako se dive "o da... pa on je profesor glazbe... kako je to divna muzika". A ja za to vrijeme povračam. Jer to ?to je on tamo svirao taj Robert Miles stil sa JP-8000 sawom napravi svaki amater u 2 minute. Katastrofa!!!

Fakat mi nije jasan taj lik.

Umjesto da radi ono u čemu je najbolji, on zadnjih 20 godina poku?ava biti ne?to ?to nije.
Don Solaris is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules