|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
sta tacno ocekujes da ce biti bolje kad zavrsis sae?
ako ti je 5000 eur ok cijena da naucis osnove rada u studiju onda idi... upoznaces kako rade mikrofoni, kompresori, preampi, ostali procesori... upoznaces kako rade softveri... pocinjes na behringeru mixeru sa adat 24 ch,slusas na trutu b 2031, pa radis i sa iconom i digidesign...na kraju upoznas ssl i samo "upoznas" i radis diplomski na njemu... licno mislim da se 5000eur moze bolje iskoristiti sto se tice edukacije....
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
sta nemaju oni mackie konzolu u paru sa pro toolsima?
lol, zeka peka sa strane uglavnom, od ljudi koju su zavrsili sae svi su do zadnjeg rekli da oni koji su isli na polugodisnji program EMP iliti kako se vec zove, da su na kraju se prebacili na jednogodisnji ili dvogodisnji part time.. 5000 ojra iliti 6 kad se doda DDV (porez u sloveniji) + nekih 6,7000 ojra za godinu zivota u sloveniji se moze daleko bolje iskoristit, u to se slazem..ako nista, ono za opremu po kojoj se ima sta za prckat nadrednih godina. al volim kad mi netko stoji na raspolaganju kad god mi treba a ne ono tipa, ring ring, halo? e cuj, kad rutam kik u rack pa ga vracam nazad i onda jos sve zajedno u aux na filtere pa to na drugu traku i opet van u nekog shermana blabla... pa dobijem objasnjenje tipa probaj pa vidi, e tu pucam..ne bih ni postavio pitanje na prvom mjestu jer sam vec isprobao, al zelim razumjet citav taj proces sto se desava tzv. ispod haube... tu bas odgovor tipa ''nek ti usi kazu sve'' ne funkcionira, a broj ljudi sa kvalitetnim odgovorom se eksponencijalno smanjuje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
zadnje sto sam ja cuo je da nema ssla u sloveniji.. barem nije bilo.. u svakom slucaju,....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
izvinjenje...
gore sam naveo slucaj sae u holandiji... prijatelj je tamo zavrsio... cini mi se da je u ljubljani siromasnije sto se tice opreme....
neka nas... Last edited by bole; 19-09-2007 at 06:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
hvala vam svima na vasem cijenjenom vremenu koje ste odvojili da mi pomognete
pomogli ste mi . ostaje mi jos da odem na promotivni open day u zagrebu u novembru na velesajmu pa akobogda.... jos jednom vam hvala iskreno od srca! xcirey bzz bzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
zavrsio sam sae u ljubljani pred par mjeseci,part time program znaci oko dvije godine.radim u studiju oko tri mjeseca,uglavnom radim manje projekte,demose i slicno i dosta razmisljam dali mi se isplatilo ici na sae s obzirom koliko sam naucio u zadnjih par mjeseci radeci taj posao i mislim da kada se sve zbroji isao bih i ponovo da se mogu vratit.dobijes dobru teorijsku podlogu i imas mjesto di je mozes u praksi primijenit.dali bih dobio posao i bez diplome,da siguran sam da bih.dali je potrebno znanje koje nude na sae za dobrog tonskog inzinjera?covjek kod koga radim a i par tonaca koje znam ,cijenim,dugo rade taj posao i ja im nisam ni do koljena, ne znaju ni pola stvari sta sam gore naucio.negdje sam na netu u slicnoj raspravi o sae procitao,tonac nije zanimanje,to je stil zivota,kada si spreman odreknuti se svog socijalnog zivota i staviti ga na drugo mjesto onda tek mozes poceti razmisljati dali zelis biti tonac .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
MAO
|
![]() Quote:
nisam shvatio da li mislis da gazde znaju vise od tebe ili manje? bolje rade ili losije?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moram da pitam | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-04-2005 10:32 AM |
Pitam se ... | cipela | Predlozi i sugestije | 2 | 29-01-2005 10:20 PM |