|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
najbolje da se javi tehnickoj podrsci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
ovaj problem sam rijesio, ali je odmah iskrsnuo drugi. koristim stylus rmx u cubase-u. I u svakom drugom, trećem projektu nece da mi zapamti ono sto sam sejvao. U kit ili multi modu. Otvori mi ga pod nazivom pod kojim je sejvan,ali sve bude prazno....čudno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Nikako ne uspijevam podesiti stylus rmx. Sve radim kako treba ali kad a otvorim iz Cubase-a prijavi mi ovo:
ERROR MISSING ELEMENT ON PART 1: DEFAULT/ To mi se ispise i otvori mi se Stylus rmx ali bez ikakvih ispisanih dijelova i ne mogu nista izabrati, sve prazno. Da li je moguce da mi nesto fali na disku 1? Provjerio sam, svi potrebni fajlovi su tu. Ne znam sta da radim...
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Moze li mi neko samo reci koliko su otprilike veliki *.mtl_RMX fajlovi? Kad raspakujem zipovan dvd1 on mi prijavljuje dosta puta u toku raspakivanja da neki fajl postoji i da li zelim da se umjesto njega prekopira drugi fajl sa istim imenom.
Recimo prijavi mi da fajl 114-cubanos.mtl_rmx koji je velik 286 bytes vec postoji i da li zelim da ga zamjenim sa drugim koji se isto zove ali ima 24.623 bytes (24KB). I takvih slucajeva preko 50 i vise... Da li se nekom vec desavalo?
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
ja sam batalio sve spectrasonic-ove proizvode zbog tih tamo vamo kreiranja foldera i precica , previse komplikacije iako svesno pravim mozda veliku gresku sto ih nisam instalirao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
Alavuče, ne znam šta ti smor tu? Ja imam Atmosphere i Trilogy i nema vala cimanja oko foldera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
prosto prosireno receno , nece me spectrasonic iako uradim sve kako treba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Ja imam problem oko patchovanja,kad otvorim dll file,prijavi mi "CRC32 CHECK FAILED",i kad otvorim stylus u cubase-u odmah mi se ugasi cubase.
Jel imao neko slican problem i kako se resava,posto vec pola godine radim bez stylusa,a nemam nista slicno za zamenu. POMOC!? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa instalacijom Emu-a | Deftone | Computer Hardware | 4 | 02-05-2009 11:27 PM |