|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Bas mi je drago da ste se vas dvojica napokon spojili!
(p.s. Miha, zvat cu ovih dana onu firmu za graviranje prednjih ploca/kutija da vidim jesu li skupi! Sad sam se sjetio toga!)
![]() |
#52 |
Junior Member
|
![]()
Fino, pitaj jos kakve fajle trebaju da to naprave i dali je .fpd (Schaffer) ok. Ma pitaj ako znaju sta je Schaffer. Ako znaju mozemo napraviti bilo sta jer imam layoute za sve bolje poznate projekte.
Ovdje je struktura Peerless K 241 D mic in tx: 1/2 pri--sec--1/2 pri Single coil, bi-filar wound, pri is 42 ga wire, sec is 48 gauge wire. Pri turns: 492 Sec turns: 6022 Two primaries, two secondaries. DCR: each pri- 17,8 ohms, tap at 11 ohms. each sec-1.465 k ohms-no taps Inductance: each pri-2680 milliHenries-tap at 481 mH each sec-340 henries Leakage: Capacitance-115 pf from any pri lead to any sec lead. Inductance: 1.51 mH with sec shorted Total weight: 13.42 oz. Coil/core: 5.37 oz. Three mu can construction. 1:12 turns ratio PRI je bifilarni, SEC nije. Zica mislim da je Nickel-Iron i pitat cu jos koliko % cega i kako je napravljen sec. Peerless sam uzeo jer je vrlo vrlo kvalitetan i dovoljno dobar za V72 itd. Kada se Brian vrati cu pitati jos za spec koje sam mu slao. Nemam jih vise kod sebe jer nisam ni pomislio da ce me netko drug pitat za to. Ovo gore nije dovoljno da napravi tx ali je dovoljno da vidi kako su bolji napravljeni. Miha |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Junior Member
|
![]()
Evo moj projektić-Gyraf mic preamp "Gyratec IX"
Radi super,koristim ga za vokal i bas gitaru ![]() http://valveodour.com/images/ra/gyra7.jpg evo original http://www.gyraf.dk/g9/g9lg.jpg Last edited by valveodour; 15-09-2007 at 05:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Member
|
![]() Quote:
da li je za prodaju...? pozdrav
![]() |
![]() |
#56 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Što se tiče semplova,mislim da ove snimke (sobne)koje trenutno imam nisu baš vjerodostojne jer su rađene u cilju pilot-demo materijala,ali čim skoknem do prijateljevog studija napravit ću koji sample i staviti ga. Što se tiče izrade,inače ponekad izrađujem po narudžbi,ali cijene nisu baš jeftine,zbog same izrade i vrste materijala kojom radim.Drugim riječima ne radim osrednju izradu,ili kako valja ili nikako.Pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Koje sprave radis po narudbi? Jesu to tvji dizajni ili jos jedan Gyraf ripoff? Pozdrav, Miha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Senior Member
|
![]()
... Mislim da je ipak to jedno te isto . Pogledaj njihovu originalnu kutiju...
http://www.gyraf.dk/gy_pd/g9/g9pd.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Nisam ni?ta vi?e od ovih sprava radio,?to ne znači da neću.Jedna od slijedećih bi trebala biti Urei 1176,pultec eq,vari mu ili ssl mixbus comp. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Junior Member
|
![]()
nakon ssl comp,gotov je calrec(u sredini) raden po shemi sa gyraf-a.nema ssl-a na slici posto smo nabavili kuciste pa mi je kod kolege da mi to lijepo sredi.trenutno su pulltec i 1176 u izgradnji,fale nam lundahli tj. meni trenutno fali para ali biti ce brzo.isprobali calreca na kicku,snare-u,bass-u,vokalu i rezultati su vrlo dobri.ako nekome mogu pomoc tj. zanima ga kako zvuci sprava u slucaju da razmislja si ga slozit, neka mi posalje par audio file-ova i settinga koje zeli cut pa cu provuci kroz eq,nije mi problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori?Samogradnja? | djale | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-02-2005 08:04 PM |