|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jos nisam video da je neko postovao demo i rekao: ovo je najbolje na svetu, nema nista dalje od ovoga i bla bla bla. Tako da komparacija sa naturanjem misljenja o neprikosnovenosti Logica je totalno pogresna(mada i sam koristim i Logic i Cubase-imam i Mac i PC). Sto se tice price o soft sintijima i hard analognim-pokusaj shvatiti da ljudi VOLE ANALOGIJU, vole da otvaraju i sredjuju sintove, da od starog "sranja" naprave potpuno funkcionalnu spravu(barem neki, mada vecina koji pisu o tome u sekciji o klavijaturama imaju iste i nisu "paljevine"). Znaci, nije poenta sta moze da zameni ovo drugo i bla bla bla. Soft i hard se razlikuju i jedan drugi NE ISKLJUCUJU, svaki ima svoj karakter i to je super(nema harda kao sto je NI Reaktor niti softa koji ti moze dati zvuk Jupitera). Pa i sam imas SH 101 i imao si skoro sve sprave o kojima se ovde prica(na sintove mislim) i vrlo dobro znas o cemu je rec. Nema potrebe za odbacivanjem opcija tipa soft je super hard je prevazidjen i obrnuto. A ja odo na more i pozdrav svima ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
VIP Member
|
![]()
Pa jesam stavio
![]() Blago tebi ides na more....ja nisam bio vec godinama! Nema se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
aj otvoricemo thread da doniramo kintu , znaci akcija da bear na more ... ziro racun postuj pa da uplacujemo simbolicne sume ... vidi sa kajli da donira takodje nesto :]
on topic , tek pocinje trka sa sekvencerima ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
A kad ce vise nuendo 4?
![]()
![]() |
#35 |
banned
|
![]()
Mislim da ce pre izaci 64bit verzija Cubase-a nego Nuendo 4, ali opet, ko zna!
Evo direktnijih informacija o samom programu sa sajta CM magazina: http://www.computermusic.co.uk/page/...o_8_first_look
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
extra Logic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ako neko sa 50+ godina ne zna kada je dosadio sa svojim kuknjavama i popovanjem sta je prava stvar, kao da on jedini zna sta valja, onda je to po prilicno zalosno. Uvek se branis da ti iznosis samo svoje misljenje a pri tome ismejes sve ostale koji ne misle tako na vrlo fin i tebi svojstven nacin. Svako treba da da se potrudi da ga drugi ljudi cene i poshtuju, ako mu je do toga uopste i stalo na prvom mestu, a ne da se konstantno samosazaljeva i smatra sam za sebe kako je on nesto zasluzio i pri tome se stalno izvinjava kako nece da smara. ![]() I poslednje, nisi jedini koji ima ORIGINAL software na ovom forumu. Dosta ljudi ima mnogo skuplje programe od tebe pa ne zvone na sva zvona i ne prozivaju ostale koji to nemaju. Licno imam original Nuendo 3, i koga zabole za to na kraju? Nikoga ![]() Ajmo o temi ali bez polivacina tipa Logic je najbolji na svetu ostalo je shit, to neka svako sam za sebe proceni. Logic nece ugroziti Nuendo 4 ( koji ce se pojaviti sledeceg meseca) jer nisu u istom rangu i razlicite ciljne grupe poslova. Ugrozice, kao sto odavno jeste - sto nije nista novo, Cubase 4, i licno mislim da je u sekvencerskoj ponudi Logic bio i ostao ispred CSX3 i C4. Ovim potezom Apple je uspeo da zainteresuje mnoge iskljucive zagrizenike Steinberga ( Cubase user base), buduci da je cena/kvalitet apsolutno ne pobediva. I sam razmisljam o kupovini istog, stoga me ova tema interesuje da cujem sta imaju (pametno da kazu bez mudroserije) Logic korisnici.
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 09:56 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
MCI Master
|
![]()
ja sam prije 2 godine s nuenda i cubasea presao na logic..(radim flowless na 6.4.3 vec 2 godine)....nakon 10 godina rada na cubase i 2 na nuendu ..mislim da znam dovoljno da se ne vracam na STEIBERG platforme ( MOZDA na atari cubase v3.01)
![]() any way odlucio sam ici na logic 8 100%..a cijena je nenad hebiva.. i mislim da je to dobar udarac na ostale konkurente.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Rogina,moraces da kupis bolji Mac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paul van Dyk - Logic/Euphonix studio video | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 15-08-2009 02:29 AM |
Apple Logic Studio | dejankuki | Audio Software | 0 | 23-07-2009 09:09 PM |
Logic Studio | dund0 | Audio Software | 15 | 12-08-2008 11:19 AM |