|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Problemčić!!!
Sviram na drive od pojačala jer sam si tu našo sound al još imam malu pripomoć: Rocktron hush i nitro i boss ge-7 equalizer spojene na loop-u, al mi je problem sa napajanjem tih pedalica!!! da nemam tri adaptera za svaku posebno imam razdjelnik ibanezov al me nešto j...!!! Mislim da postoji neki uređajčić koji točno šalje amperažu u svaku pedalicu al neznam kako se zove!! Ima ko kakvo drugo rješenje (osim baterija)!!!!!!! Unaprijed zahvaljujem!!1 Još bi samo reko da je Ibanez RG570 odlična gitara i povoljne cijene!!!!Pozdraf Last edited by Dushan_S; 14-09-2007 at 01:07 AM. Reason: Kad imaš novo pitanje koje nema veze sa postojećom temom, otvori novu temu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Bosov stimer TU-2 bi trebao da ima resen taj problem za napajanje. Cini mi se da sa njim dobijas "razvodnik" i samo redjas pedale. Pogledaj na netu pa vidi da li tako nesto trazis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
imam ja ibanezov razvodnik, al mi je problem u miliamperima!!!! vjerojatno postoji neki kondenzator (slikovit izraz) koji šalje točnu amperažu u svaki efekt! Jer mi nitro booster kad ga uključim dosta šumi što mi naravno smeta a kad ga spojim posebno s adapterom onda ništa ne šumi al mi to nije rješenje!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Kondenzator nije sigurno ![]() ![]() Koliko sam ja razumio ti tražiš nekakav ispravljač koji će imati više izvoda ali sa različitim vrijednostima struje. Ne znam da li postoji nešto takvo uopšte (možda i postoji ali ja ne znam). Postoje opcije da mijenjaš amperažu svim izvodima zajedno, ali svaki posebno, ne znam. To onda znači da moraš imati onoliko pretvarača koliko ti treba izvoda...ili možda griješim... Last edited by Bota; 13-09-2007 at 01:32 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Primera radi ja koristim Sony ispravljač 1A/12V (vrlo kvalitetan, ostao mi je od starog diskmana) i napravio sam mali stabilizator sa kolom 7809 i filterskim kondenzatorom iz kojeg besprekorno napajam četiri pedale (moglo bi do 10). Investicija nije velika, ?ema krajnje jednostavna, a definitivno elimini?e problem lo?eg napajanja. Ponavljam, jedini uslov je da ima? zaista dobar i dovoljno sna?an trafo. Zaboravih da pomenem: ako je kod tebe problem snage ispravljača on kod punog opterećenja nakon 10-ak minuta mora da se solidno ugreje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Opet jedno pitanje vezano uz napajanje!!! Šta znači ako mi piše za pedalicu (rocktron nitro) da treba adapter sa "Built-in regulator"???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |