|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
pozdrav |
||
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Cesta greska koju pravimo je sto svaki DSP ocenjujemo po "vernosti" emulacija u odnosu na hardware koji emulira (da li "Neve 33609" na UAD-u radi "isto" kao "hardware processor", da li "Sonnox EQ" zvuci "kao pravi R3", koliko je "Copy Cat" sa "liquid Mix"-a slican "EL 8 Distressor"-u...). Moje misljenje je da NE MOZE da radi ISTO, pa ga i ne tretiram tako. Na TC-u cu uvek pre da izaberem "Oxford EQ" nego "Cambridge" na UAD-u, ali ne zato sto ce procesirani kanal da "zvuci kao da je prosao kroz Sonny R3", nego zato sto cu da dobijem precizniji rezultat...kad mi treba EQ sa karakterom, prvo mi padne na pamet "Neve 1081" sa UAD-a - opet, ne zbog "Neve sound-a", nego zbog krajnjeg rezultata... Liquid Mix volim zato sto je 90% njegovih algoritama veoma upotrebljivo - za skoro svaku situaciju, a ne moram da razmisljam o "DSP opterecenju" kao sa UAD-om i TC-jem... |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|