|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ja ti to najiskrenije zelim! Misljenja sam da u svakom poslu stvarno treba da uspeju ljudi koji su tome posvetili citav zivot, a ne oni koji su se grandiozno juce pojavili. Osim,ako su u pitanju extra talenti....
I, naravno, hvala na izdvojenom vremenu za ovaj mali virtuelni (VST ![]() P.S. "Boca juniors" vs. "Santos"... :o To je kao da si gledao u Evropi Real - Barselona, Milan - Inter, Chelsey - Manchester United, itd... Nisam siguran, mislim da je "Boca juniors" klub iz kojeg je ponikao Diego Maradona. Ili "River plate"... ![]() BRAVO!!! Jedan je zivot! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
onako neobavezno | balthazaar | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 1 | 20-10-2007 01:01 PM |