|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
u ludilu sam
radim na G4 Dual 1.42 ...i jako sam zadovoljan..dosad sam ga ganjao na jednom 19" samsungu i bio HAPPY.... sad to treba preselit u studio i??????? kaj da tamo metnem..... imam mogucnos s kartice skinut 10000 kuna..cca 1500 EURA..... dali kupit veliki display LCD TV 1920 x 1080 rezolucije...to se da nategnut do 10000 kuna ili da uzmem 2 x LCD 1300x760 i radim s dva monitora ili da skupljam pa kupim LCD apple Display 30"?????????? lud sam nemam pojma....kaj da delam aaaaaaaaaaa??????????????????? mali lcd monitori ispod 20" mi ne odgovaraju jer preko pulta do monitore je cca 1,60 m daljine....pa.............. uh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() upomoc ajde prijedlozi!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Za Mac-ov od 30in ti treba jaca i skuplja graf karta (znam da nije jeftino), sa druge strane, Dell na primer, ima super 24" i 27" za male pare, a ovi od 20 i 22" su bas jeftini! I nisam siguran dali 30" moze na G4...ne znam! http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&l=en&s=dhs |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Pa ako taj tvoj MAC ima DVI onda sibni neki veliki ekran tipa ACER LCD
i kupi SAMSUNG HDTV 50 inca da radis miks ... NE znam nisi rekao koliko imas para na raspolaganju ... sto ne uzmes MAC mini, patis se sa tim dual g4 krsom...?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]() ...a gde da gurne PCI kartice od ProTools-a u Mac Mini?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() dobre su ali ne znam koliko moze plugins-a novijih da gura na tome a da moze da postigne nesto... zavisi mozda gresim... ako ne koristi rtas sintije i to onda ok, zavisi da li je na hardveru ili softu. ![]() samo kazem nisu skupi miniji danas. kakve kartice od pro tools-a da gura ?? nije spominjao da li je na pro tools HD ili ima digi 002/003 ... itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Ja ovde kod mene imam taj ali 23 inca i dobijes jednu belu slatku malu stvarcicu za HD : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Za manje od 1500 EUR mozes da uzmes dva Dell 2407WFP monitora
![]() Ne znam koliko je Dell 3007WFP u Hrvatskoj ali je u USA pao na 1200$ a koristi isti S-IPS panel kao i Apple Cinema 30" ![]() U krajnjoj linije kloni se TN panela,samo S-IPS i PVA kupuj ![]() Jos bolje od Dell i Apple ti je Eizo ako ga nadjes i mozes da ga priustis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
http://www.m-computers.hr/
Imas kod ovih Dell 3007WFP za nesto manje od 11000 kuna ![]() Ovde za 9500 kuna+ PDV http://www.kodeks.hr/dell/monitor.html Last edited by milos; 10-09-2007 at 07:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
minimalna bezbedna udaljenost je dijagonala puta3...optimalna puta5...
uzmi i ovo u obzir ako nameravas duze buljiti u te ekrane..
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
uzeo sa na kraju 2x asus novi 22incha wide monitore
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audio Kartica Sa Ulazom Za Mikrofon za max 100E - 120E (+ problem sa Fast Track) | zoksula | Computer Hardware | 5 | 07-11-2008 01:13 AM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |