|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hvala i Donu i Rogini na savetima. Radi se o Korg Mono/Poly-ju. Krajem meseca ga uzimam i hocu da ga skroz rekapiram, pa da budem miran. Mozda jos nesto imate da dodate sad kada znate o kojoj je spravi rec?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
kad ste već počeli: počeo sam rekapirati jedan digitalni delay..star 20tak godina. i nai?o sam na jedan elkač koji nije polariziran :o
nema oznaku za minus kako obično imaju..niti ima takve oznake na silkscreenu kao kod ostalih elkača na ploči. pitanje1: di nabaviti nepolarizirane elkače pitanje2: ako ne nabavim jel mogu stavit neku drugu vrstu kond. umjesto toga, i koju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]()
Ne treba ti. Kupiš dva polarizirana, spojiš ih i dobiš nepolarizirani. Ali ako ti baš treba non-pol, ima Chipoteka od Monacora (audio kapovi) ali skupo do besvjesti.
Quote:
![]() ![]() ZAKON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meni je Monopoly stigao u petak. Ali pošto trenutno nemam osciloskop, za sada sam odgodio rekapiranje i kalibraciju. Pošto planiram kupiti neki polovni osciloskop kroz mjesec dana, ako si zainteresiran, možemo u isto vrijeme restaurirati Monopolije!!!!!!! Ono... međusobno djelimo savjete, workarounde i shortcutove i kontroliramo rezultate mjerenja. Ako oćeš možemo otvoriti thread "restauracija Monopolija" i tamo ubacivati progres, kako ide, dio po dio. Ali moraš mi dati nekih mjesec dana od sada, da ja nabavim osciloskop, pa onda krećemo u restauraciju (trenutno nemam para za osciloskop). JAVI AKO SI ZA !!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ideja je sjajna, samo sto ce to raditi moj drugar a ne ja. Medjutim, to nas ne sprecava da otvorimo temu i da radimo zajedno. I ja cu za oko mesec dana krenuti sa time, idem sada na more pa kad se vratim dolazim do Zagreba (obavezno se moramo videti), i tek onda idem po Korga i krecemo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 10-09-2007 at 03:21 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Don Solaris; 10-09-2007 at 04:24 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadsa pricao sa ovim prijateljem elektronicarem. Ima sve sto nam treba-i osciloskop i ludila i sve kondenzatore za promeniti. Jedino moram naci dobrog stolara da mi sredi drveni finish, jer je malo vise oguljen. I skontao sam da cu ga ofarbati u crnu boju, a originalna mu je boja drveta. Sta mislis o tome da i izlakiram prelo farbe? Last edited by silicon science; 10-09-2007 at 07:11 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja prije nisam bio baš neki ljubitelj drva na sintovima, ali onda sam vidio ovo i skroz promjenio mišljenje: Još da mi je samo nabaviti ovako svjetlo drvo za Monopoly, istog trena bih ga preradio !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland V-Synth | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 13-05-2007 03:02 PM |
Big synth | Eon | Computer Hardware | 3 | 23-10-2004 09:32 AM |