|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 | ||||
Pro Member
|
![]()
Onda si me ipak zamjenio sa nekim. Jer nemoguće da sam za svoje sintove rekao da nevaljaju kada uzimam samo ono ?to provjerim.
Skinem sve demoe, naučim manual od korice do korice (zami?ljam da radim na synthu), pratim cjene, slu?am starije (Cluster, Roginator), tugujem mjesecima, kad dođe povoljno, kupim! Jedina kritika bila je za JP-8000 bass. To mu je slaba strana kada ga recimo uopredi? sa najobičnijim MKS-50 (Alpha Juno) koji imam BOMBU od bassa u odnosu na njega!! Ali doslovno! Neznam dali su unutra stavili sub generator ili bass booster, ali točno tako zvuči kada zatvori? filter. A ono ... uređaj običan 1 DCO synth !!!!!!!! Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() Koliko ploča je izdao Eric Pershing? A zna? dobro da je gore spomenuti napravio sve one legendarne waveformove i patcheve na D-50, Super JV-1080 i sl... Bob Dylan je prodao vi?e ploča od njega... Molim ljepo.... Samo potvrda onoga o čemu sam govorio ranije... Quote:
![]() Ali mi dao ne?to totalno opako u zauzvrat! ![]() Quote:
Ako ti meni npr. zada? da ti napravim da JD izgovori rječ "JAJE", ja ću ti to napraviti. Kada tom liku zada? da to isto napravi, on će i dalje samo besciljno okretati ?arafe, a taj zvuk nikad neće dobiti. A to ?to on SAM SEBE naziva sound designerom, to ide na njegovu sramotu. Takvih ima? na Harmony Centralu koliko god oće?... Imaju različita imena, ali svi se jednako pona?aju: glasni i puni sebe u početku, ma glavne face(!), a kada ih pita? da ti poka?u neke konkretne radove, odjednom nestaju i nastaje muk. Pozdrav! |
||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland V-Synth | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 13-05-2007 03:02 PM |
Big synth | Eon | Computer Hardware | 3 | 23-10-2004 09:32 AM |