|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Pozdrav,
vidim nesto ste se ucutali ... nadam se da je razlog testiranje. Svaka vam cast, prilicno ste uspeli da me nalozite! Toliko da moram da se oglasim. Vrlo sugestivno zvuci ono sto se odnosi na zvuk ovih kutija. Zanima me da li neko od vas sa gotovim pico-linom ima malo vremena i volje da ugosti mene, stranca ovde, na kratko - da cujem i sam ? Nadam se da ce se uskoro znati da li ovo sto ima sada u Dayens-u (driveri) pije vodu. Uzimam nacrt kutija, pa cu javiti kakve su cene za izradu kod ovih cnc radionica koje ja znam. Sva podrska za Pico-Lino! Nikola |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Javi se meni kada budes dolazio za NS da se dogovorimo.Spremis tvoje omiljene CD-e ili MP3 i eto. AKo te bude zanimalo mozes da cujes obe verzije Pico Lino.
Pozdrav ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Evo, uspeo sam na jedvite jade, da nacrtam sve detalje oko konstrukcije i izrade kutije za picolino 1 (stari picolino sa zutim drajverom). Nije toliko problem u crtanju, koliko u tome da imam strasan nedostatak vremena zadnjih dana.
Dokument moze da se downloaduje sa http://www.bozoel.com/images/images/picolino-LR.pdf (4.5MB, 55 strana) Projekat je prilagodjen relativno jednostavnom spajanju (stezanje, bez stolarskih stega, uz pomoc siroke lepljive trake), obrada elemenata bi trebala da se radi na CNC. Zarubljivanje ivica napred, pod 30 stepeni, se mora uraditi stolarskom frezom rucno, posto se cela kutija zalepi i osusi... i to nije neki problem... stolari danas imaju freze, rutere ili glodalice... vec kako ko zove tu alatku. Trenutno se uploaduje, i bice tamo za koji minut. Sve sugestije su dobrodosle, sve ozbiljne ponude sposobnih i entuzijasticki raspolozenih stolara TAKODJE! ![]() pozdrav bogi
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boggy, ovo mi je nejlep?i novogodi?nji poklon koji sam dobio! HVALA TI! I sada hitam ?to pre do prve CNC radionice. Da li neko ima iskustva ili preporuke za neku određenu, ili da otvaram oglase i tra?im? uh uh uh, can't wait, can't wait ![]() Jessssssssssss!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Erm..
CNCa baš i nema u oglasima... :/ Sad sam lupio search na www.halooglasi.co.yu i ukucao CNC.. Dobio sam samo 2 radionice koje rade neki CNC za lim pomoooć? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vifa PicoLino DIY pasivni monitori | Moritz | Monitoring | 45 | 17-09-2006 10:07 AM |