|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Sajam muzike, izdavacke kuce imaju svoje standove, pa navratis na stand i mozes da kupis prava (za svoju zemlju) na njihova izdanja, a i oni mogu od tebe da kupe tvoja izdanja (to ide malo teze
![]() RM |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
O zastiti prava je vec bilo reci, da se ne ponavljam, pogledaj ranije postove. U principu, ako te neko pokrade, moras ga tuziti sudu, kao i za svaku drugu kradju, ali moras dokazati da si ti pre lopova komponovao to sto je pokradeno, u svakom slucaju trebace ti gomola para za advokata, osim ako advokat zakljuci da ce vise para dobiti ako radi za procenat.
RM |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
brate ne odustaj.. ja bih bio spreman da platim toma filu da bih dobio pare od tih crnaca.. tachno sam znao da ce ti se to desiti.. a i rekao sam ti..
![]() pozdrav edit: kuce su se mnogo uobrazile.. mnogi traze da im poshaljesh gotov projekat (album) na adresu, da bi oni najverovatnije bacili to u djubre.. ali vodjen time shto su ortacima pokrali trake i to U VIRGIN-u (za ne poverovati) ne mogu da se oslonim tek tako na neku Ninja tune izdavachku ili neku slichnu.. ja, sada, imam kolko tolko gotov materijal.. kojim sam JA relativno zadovoljan, i mnogi ljudi oko mene (ne rachunam Bear-a ![]() ![]() ne bih da shaljem u ninja tune (njih prvo navodim, jer sam chuo da su uvek raspolozivi za saradnju) da mi ne bi pokrali trake.. (ako to rade vece kuce, zashto ne bi i oni.?) pozdrav Last edited by HeatMan; 05-09-2007 at 11:03 PM. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Najbolji Studio U Srbiji? | Dean Milenkovic | Razno | 223 | 16-02-2007 12:18 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |
Status Off Topic-a i ostale najave | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 18-05-2005 12:14 PM |