Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Ogi Radivojević

Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-09-2007, 03:39 PM   #4
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Status muzichara u srbiji?

Quote:
Originally Posted by MHz View Post
trebao sam krajem jula da odem za new york da sviram sa jednim bendom . Nisam dobio vizu.. toliko o zatvorenim vratima..

veruj mi, sad nije nimalo lako da se dobija viza za USA..cak i turisti iz Engleske nisu postedjeni toga! nisu zatvorena vrata, samo ne pustaju sve ko pre...
A sto se tice labela preko i nasih ljudi..ja znam nekolicinu nasih (koji su jos uvek u granicama nase stare zemlje) a objavili su materijal preko. I nije komerc u pitanju...sad sto se komerc ne prodaje puno, znaci da se ne-komerc prodaje jos manje!! Pa stoga (opet) ne izdaju sve i svasta kao pre!

Nema kukanja...ako materijal nije dobar, nista ne vredi! A ako je dobar, moze se poslati i e-mailom u doticnu izdavacku kucu, pa ce ako valja da se javi neko!

sednes, nadjes "target label", nadjes ko radi tu, ime, email, posaljes, itd...sve moze. Ali kad nije dobar materijal - mrka kapa!

Znam druga koji je otisao na Midem (bez propusnice od ?1200!), molio na vratima da ga puste, ushao unutra, pustio demose i dobio deal sa amerikancima...ishao u Njujork da miksa itd. Znaci moze, ali mora da je DOBAR materijal..

to ce ti i Ogi potvrditi...
DaBear is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules