|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
veruj mi, sad nije nimalo lako da se dobija viza za USA..cak i turisti iz Engleske nisu postedjeni toga! nisu zatvorena vrata, samo ne pustaju sve ko pre... A sto se tice labela preko i nasih ljudi..ja znam nekolicinu nasih (koji su jos uvek u granicama nase stare zemlje) a objavili su materijal preko. I nije komerc u pitanju...sad sto se komerc ne prodaje puno, znaci da se ne-komerc prodaje jos manje!! Pa stoga (opet) ne izdaju sve i svasta kao pre! Nema kukanja...ako materijal nije dobar, nista ne vredi! A ako je dobar, moze se poslati i e-mailom u doticnu izdavacku kucu, pa ce ako valja da se javi neko! sednes, nadjes "target label", nadjes ko radi tu, ime, email, posaljes, itd...sve moze. Ali kad nije dobar materijal - mrka kapa! Znam druga koji je otisao na Midem (bez propusnice od ?1200!), molio na vratima da ga puste, ushao unutra, pustio demose i dobio deal sa amerikancima...ishao u Njujork da miksa itd. Znaci moze, ali mora da je DOBAR materijal.. to ce ti i Ogi potvrditi... |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Najbolji Studio U Srbiji? | Dean Milenkovic | Razno | 223 | 16-02-2007 12:18 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |
Status Off Topic-a i ostale najave | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 18-05-2005 12:14 PM |