|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Nemam nista protiv zanata, cak naprotiv potpuno se slazem sa tobom,ali ako ga koristis samo u svrhu i to svesno, da napravis novac,a kvalitet ti nije bitan, onda je to strasno, valjda se slazes samnom.Nego niko ne komentarise stvari,a stvarno bi mi bilo od koristi da cujem sta mislite,sigurno da imate prave savete za mene.
pozdrav! Last edited by grada27; 01-09-2007 at 11:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Evo jos jedne(skice) ,ali posto ste toliko umorni od muzike pa nedajete nikakve savete koji bi mi znacili, gledacu da obrisem sve linkove u skorije vreme.Da budem iskren ocekivao sam mnogo toga da saznam, od ljudi koji se bave muzikom,da nekazem pomoc,da stvari zvuce sto bolje,ako mogu.
http://www.speedyshare.com/141524190.html Last edited by grada27; 02-09-2007 at 06:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
1)prvo SAM definisi sta uopste zelis (rege, rock,pop, hoces da mlatis pare, da filozofiras, sta god, samo se odluci... ) 2)onda napravi SREDJENE demo snimke u kojima se tacno cuje i vidi sta je pisac zeleo da kaze i iza kojih TI stojis 100% 3)baci te snimke pred ove opake krvolocne forumaske ajkule, i kad to prezivis i jos budes imao volje za muzikom, znaj, na pravom si putu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Vazi i to je nesto,samo mislim da nije tesko reci neko subjektivno misljenje sto se tice pesama, bez zajedljivih komentara.Ok ako su moji komentari izazvali takav stav,inace ja iza ovih snimaka stojim sto posto,bas zato sam i trazio savet..Nemogu da stanem samo iza nekog muzickog pravca,muziku gledam malo sire.Inace nisam trazio da mene analiziras,vec pesme.Stvarno nemam nameru da na isti nacin odgovaram nekom koga ne poznajem.
Pozdrav! Last edited by grada27; 02-09-2007 at 09:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Naravno, to je moje subjektivno misljenje, pa ti mozes da o njemu razmislis i da ga slobodno odbacis kao potpuno neosnovano.Necu se uvrediti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Video sam tvoj spot,i dopada mi se kako si uradio,vidi se na prvo slusanje da ima emocije i da nije neko foliranje,bravo! Pozdrav! www.myspace.com/subjektivnisud Last edited by grada27; 02-09-2007 at 10:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta ima novo.....? | OFF | Audio Software | 7 | 28-02-2007 03:59 AM |
NOVo::: od 15.10.2004 | dr.Ru | Obavestenja | 119 | 28-11-2004 05:46 PM |