|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
znachi i njima da predlozim da sve to lepo odstampaju,kupe diskove u zavisnosti od tiraza,i da krenu da traze izdavaca?ne znam koliko ce biti funkcionalno....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Nema nista gore od srbina koji repuje na Engleskom. Doduse, ako je rec o stranim izvodjacima onda ok, moze da prodje ta prica o inostranstvu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravio si i Srbina koji pokusava da udje u NFL!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Navedi mi jednog nasheg repera koji dobro radi rep na Engleskom.
Jedino je Trial nesto znao ali i to je bilo daleko od njihovog "standarda". Jel bi ti pre slushao nasheg pevaca ili nekog kineza koji ne moze da izgovori jednu rech kako treba? (beshe onaj u granduu? ![]() @lacky : Ajde da si rekao za NCAA ali NFL... Niko i ne pomislja da zaigra tamo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
@silicon science : Shpiri svaka cast. Hain Teny sam dosta slusao i rade dobar rep i to na svoj nacin sto je veliki plus. Ono sto ja hocu vama ljudi da kazem je sledece. Zasto bi neko iz inostranstva kupio prosecan rep na engleskom kad moze da slusa i kupi mnogo bolje od toga? Ja iskreno ne bih ovo slushao kad mogu da slusam daleko bolje izvodjace. Imamo lep jezik i nikada nisam gotivio koriscenje stranog jezika u domacoj muzici. Cenim svaciji trud da izgura svoju pricu ali moj licni stav je da od toga nema neke koristi. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo link: http://profile.myspace.com/index.cfm...endid=85488781 Last edited by silicon science; 02-09-2007 at 03:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izdavanje | Domestos | Promocija radova | 11 | 07-10-2007 01:12 AM |