|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
@Boggy, obzirom da mi bi zaključan jedan thread (koji je stvarno bio, s' moje strane, postavljen bez veze) kojim sam imao namjeru ući u rumski svijet tutoriala i zajedno sa onima koji bi ?eljeli to isto, i?čeprkati osnove za sve glavne alate za obradu signala, promjene koje izazivaju i postupke za pravilnu upotrebu.
To ovom forumu treba kao hljeb nasu?ni pa se mno?tvo zaključaka neće svoditi na ono : "Eksperimenti?i, slu?aj, odmori u?i, ... , ...". Smatram i da forum treba imati dva nivoa : učenici (ovdje sam i ja) i experti. Ako bi se experti prestali pla?iti da će im neko oteti zanat i znanje, mogle bi se čestito postaviti temelji "Rumski internet ?kole osnova audio produkcije". Mislim da bi ovo bilo IIIIIzzzzzuuuuuuuzzzzeeeeeeetttttnnnnnooooooo!!!!! !! Thread prebaci u Tutorijale i nazovi : "Njegovo veličanstvo KOMPRESOR". O.K.? Pozdrav. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|