Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Slobodan Marković

Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-08-2007, 08:19 AM   #13
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Default Re: Brass

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Dakle, stojim na stanovistu da su tvoje primedbe booolno tacne, ali kod ponekih, koji znajuci za nemogucnosti, to rade NAMERNO, to u cilju interesantnijeg zvuka moze da se opravda - nadam se da si me razumeo, i pored toga sto ponavljam da se potpuno slazem sa tobom, i da cu biti kakav-takav borac protiv neznanja i amaterizma u ovo malo godina sto mi je preostalo, mada tu nema mnogo nade, bar posmatrajuci tzv "mlade, talentovane i kreativne" aranzere i producente....avaj....
Ja samo znam da sam ?estoko nabelajisao radi toga i u ekipu morao uvesti jo? jednog klavijaturistu (čitaj : imitatora svega onoga ?to je ubačeno a ne treba), jer su aran?mani (često) postali prava mora i fizički ne mogu da stignem na većinu od onoga ?to je karakteristika kompozicije.
Ovo me umara i počesto isfrustriran pomislim da je moje vrijeme pro?lo, ili da se trebam utopiti u mogućnosti i polako, pora?en, podviti rep i prestati sa 'ganjanjem vje?tica'.
alfom is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules