|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Gdje si AVAX,ratni druze??!!
![]() Slu$a li te Djole??? ![]() Matori,glava mi puca od razmisljanja sta da uzmem!?!?!?!?!?! Danas mi prodavac napu$i Saffire Pro - lo$ kontrolni interface,itd... Pa mi podje hvaliti FIRESTUDIO,kako je to super sprava-kako cu u$tedjeti 700 fr u odnosu na Fireface;a necu ni$ta specijalno dobiti(vjerovatno dobija pinku,heee). U su$tini meni trenutno trebaju max 2 kvalitetna preampa,a kasnije ko zna... Daj ti kao iskusan poznavalac studijske tehnologije kazi, da li je uzalud baciti taj resto od 700 fr u korist Fireface 800 ili je i taj FIRESTUDIO dobra "ma$inica",koja dobro "izlazi"?!! Pa da ja uz Firestudio pazarim i neki od UAD paketa i gledam makar vece brojno stanje za otprilike iste pare. Pozdrav iz hladne SWISS!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Mason
|
![]() Quote:
Stvar izbora, ubedjenja i nekih vise religioznih shvatanja ![]() ![]() FF400, 800... Presonus varijante jesu zaista plafon za te pare. K'o sto rece AvaX... varijante sa odvojenim konvertorima, preampima itd. jesu lepse resenje, ali i skuplje (izuzev u nekim varijantama koje nisu bolje nego sama karta). Sto se tice pomenutog UAD-a "za ostaka novca"... koliko kapiram eventualni ostatak nije veliki, a project pack nije bas neko resenje... bolje lepo daj jos neku kintu i sa jos jednim covekom uzmite minimum ultra pack i podelite nalog. Pogledaj po forumu (search)... pisalo se o tome... @AvaX - ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Najbitnije nam nisi rekao, budzet. Od toga zavise i preporuke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]()
Verovatno si zvao Music Produktiv pa ti je Giani to rekao. Ne slusaj prodavce nikada, pogotovu ne ovde u svajcarskoj.
Pozdrav Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Glasam iz sve snage za FF 800, koji i sam posedujem, a vezao sam ga kablom (Hvala Djoletu i njegovoj majci) specijalno za Fire Wire 800 (Mac, izvinjavam se sto pominjem) i to radi BEZ GRESKE - "set & forget" za sva ulazno izlazna pitanja, ukljucujuci i te preampe kojih uzgred i nema bas mnogo, samo 4 komada, ostalo su linije, kojih ima koliko 'oces...
Dobra stvar je takodje da moze da se poveze dva, ili cak vise komada FF 800 u "daisy chain" vezu, i pri tome ce svaki da zna koji je, i tako ce se i pokazati u control softwareu. Ponavljam, radi BESPREKORNO, kvalitet i/o ja barem ne mogu da razlikujem od Digidesigna 192 i/o. Jedina mana je malcice "oskuplja: cena, mada ga danas ima i ispod 1000 evrica, doduse ne mnogo ispod... Pozdrav, srecan lov, i cuvaj se jeftinih resenja iz "Creative" kuhinje...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitoring bez miksera? molim savjet | aland | Monitoring | 0 | 24-06-2009 11:09 AM |
monitori - savjet molim | funksoulbrother | Monitoring | 48 | 18-03-2008 11:59 AM |
molim savjet: preamp za snimanje bubnja | Dompax | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 29-05-2006 03:41 PM |