|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Evo jos jedne stvari,mozda sam trebao neki reggae da stavim,ali nema veze i onako niko ne komentarise.
Pozdrav! Last edited by grada27; 09-11-2007 at 01:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() I ova nova je odlicna!
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Nisam te najbolje razumeo,ako je tako kao sto kazes, zasto takvi i dolaze na forum,ili si mislio da ljudi ceo dan rade sa muzikom pa im nije jos do slusanja i komentarisanja tudje muzike,ja sam na ovom forumu cuo puno kvalitetne muzike,mada je bilo i ono ajde da uzmemo pare,ali kapiram i takav stav ipak sve je novac,muzika je tu sporedna.:o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
O tome i govorim, ljudi koji se bave muzikom bilo profesionalno ili amaterski neophodno i stvarno je bitno da cuju i druga misljenja pa neka su i najgora moguca,jer jedino tako mogu da sagledaju greske i dobre stvari ako postoje.Zato nemoj da vas mrzi da dajete kritike ili cak ponudite neku pomoc,saradnju od toga puno zavisi.Vidim komentarisu se puno do detalja stvari koje su pred nekakvim izdanjem to je ok,ali mislim da vecu paznju treba posvetiti ljudima koji to rade iz cistog zadovoljstva.Mozda i gresim,gde pocinje novac tu prestaje muzika,prisiljen si da pravis kompromise na ustrb kvaliteta i eto nam onda jos klonova istih stvari vec cutih milion puta.
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
banned
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Najveca stvar u: muzici,tekstu,aranzmanu je originalnost,(svidjalo se to nekom ili ne)jos ako je dobra,gde ces vise.Zato mislim da samo iskreni i oni koji imaju sta novo da kazu u tom poslu postaju veliki,mada prevara ima svugde(mislim zanatski uradjen posao)pa i u muzici,a toga primeto sam ima previse, tako da nema mesta za bilo kakvo eksperimentisanje sve je u lovi.Prava umetnost je u ilegali verovali ili ne.
![]() pozdrav! Last edited by grada27; 30-08-2007 at 10:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Ajde da stavim i kao neki reggae samo totalno nije uradjeno. Cisto me zanima vase misljenje, sto se tice teme,melodije, ref itd..Otprilike znamo kako treba, ovo je kao da imamo neku atmosferu,a dalje ce zvucati znam sasvim drugacije,zato i trazim savet.
http://www.speedyshare.com/937707727.html Last edited by grada27; 31-08-2007 at 10:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Nemam nista protiv zanata, cak naprotiv potpuno se slazem sa tobom,ali ako ga koristis samo u svrhu i to svesno, da napravis novac,a kvalitet ti nije bitan, onda je to strasno, valjda se slazes samnom.Nego niko ne komentarise stvari,a stvarno bi mi bilo od koristi da cujem sta mislite,sigurno da imate prave savete za mene.
pozdrav! Last edited by grada27; 01-09-2007 at 11:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Evo jos jedne(skice) ,ali posto ste toliko umorni od muzike pa nedajete nikakve savete koji bi mi znacili, gledacu da obrisem sve linkove u skorije vreme.Da budem iskren ocekivao sam mnogo toga da saznam, od ljudi koji se bave muzikom,da nekazem pomoc,da stvari zvuce sto bolje,ako mogu.
http://www.speedyshare.com/141524190.html Last edited by grada27; 02-09-2007 at 06:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta ima novo.....? | OFF | Audio Software | 7 | 28-02-2007 03:59 AM |
NOVo::: od 15.10.2004 | dr.Ru | Obavestenja | 119 | 28-11-2004 05:46 PM |