|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Vidis,nisam znao ovo za OBX-a
![]() ![]() Stari ,beli Oberheimi (2,4,8 voices )- e to su bili sintovi ,na drugom mestu OB-X a tek onda CEM-ovi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
sluam na netu A B test opx i OBX ...nemogu reci da nije frajer prisao soundu OBX ali kako je to cudan sound...kao da DX7 svira OBX...nesto cudno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
e pa moje saznanje o Jump-u se malo razlikuje.
naime, uzrok sto je oduvijek fama da je OB-XA sviran na Jumpu je taj sto su ga imali na turneji i u video spotu. medjutim u studiju je odsviran OB-X i to na Marshall stack, dupliran sa D.I. signalom. bio je prenestabilan za live, isto kao i JM Jarre-u za Magnetic Fileds na Concerts in China (XA umjesto X). ono sto me prvo navelo da posumnjam jest da se koliko god vrtio OBXA ne moze dobiti potpuno isti sound. naime portamento se na OB-X i XA malcice drugacije ponasa, i jednostavno ti slide-ovi nikad ne idu isto kao na snimku, kad to probavas na OBXA. mozda grijesim, ali to mi je potvrdio i covjek koji nista ne radi vec cijeli zivot pise bibliju i vadi dokumentaciju o tome sto se tocno koristilo na kojem snimku - poznaje ljude iz Tota, Johna Carpentera, Morodera, Johna Bowena, Oberheima itd itd.. al znat cu sto posto kad mi stigne moj OB-X.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://acapella.harmony-central.com/...6#post23226506 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pro Tools X 2?!Evo ovako... | kravadinka | Audio Software | 18 | 30-08-2007 05:28 PM |
jel moze ovako? | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 26 | 04-02-2007 01:57 AM |
ovako se svira!!! | balthazaar | Razno | 3 | 21-10-2006 10:32 AM |