|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 | |||||
Moderator
|
![]() Quote:
Ti i ja nismo rodjaci, zato vodi racuna kako mi se obracas. Nemam, niti je to bitno (osim u slucaju kada se obratim nekome kao moderator, dakle nevezano za strucan deo price). Ono sto kazem, kazem iz najbolje namere i zelje da pomognem nekome, a ne da bih "ispadao" pametan. Takav se ili rodis ili ne... Ja sam poslednji koji se krije. Koristim za nick ime kojim me ljudi najcesce oslovljavaju u privatnom zivotu i svako ko je malo duze ovde zna ko sam. Sa vecinom se znam i privatno, pa se nesto i ne opterecujemo time. Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Ajde da ne bude zabune, jos jednom... Jako mi je zao ako si moje reci shvatio tako kako si napisao ovaj post. Mozda cak i imas razloga za tako nesto, ali oni ne mogu imati veze samnom, jer, koliko se secam, nisam ti se nikada do sada obratio u upravnom govoru, dakle, direktno tebi. Eventualno, mozda i jesi nezadovoljan ili trpis neku zivotnu nepravdu, ali za to ti nisam kriv ni ja, niti bilo ko sa foruma. Kao moderator sam imao obavezu (i jos uvek imam) da diskusiju koja vodi u pogresnom pravcu zaustavim pre nego sto eskalira u svadju i ovim putem najlepse molim jos jedanputa i tebe i sve ostale da uvaze tu moju sugestiju. Ako nastavis da se raspravljas samnom (javno ili putem pm) bicu prinudjen da te banujem na neko vreme, pa te takodje molim da i to ne radis, jer, niti mi je to bila namera, niti zelja da uradim. Verujem da si razuman i Ok, pa neka se na ovome zavrsi. Hvala unapred, Pozdrav
![]() http://www.sunflower-fest.com/ Last edited by Oggy; 17-08-2007 at 05:46 PM. |
|||||
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Omiljeni forum | alfom | Razno | 34 | 21-09-2008 11:43 PM |
rumski forum | nenad | Razno | 9 | 18-10-2007 05:08 PM |