|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 |
MCI Master
|
![]()
evo ovako...PCB po komadu nebi smio preci cca 12 eura + shipping na kolicini od 10 komada
to znaci da ce manja kolicina vise kostat---- moj prvi prijedlog je FORMANTOV PSU ........ probajte sami iskalkulirati cijene lokalno.....trafo je ovdje ako ih narucimo na malo cca 5 komada oko 210 kuna = 30 Eura....100W...jaci...vise ja sam sebi napravio CIJELI PSU...slike u slijedecem postu!!!!! znaci PCB populiran svim dijelovima ...cca ispadne 240 kuna trafo ispadne do 210 kuna te Hladilo i 3 komada 2N3055 oko 100 kuna!!!!!!! posla za ca 90 minuta ili ako ste nspretni 3 sata znaci cijeli PSU cca 600 Kuna ...= 80 Eura mozemo ovako napravit -KIT URADI SAM ...sve u paketu...LEMILICU U RUKE I RADIT 90EURA + DOSTAVA -GOTOV PSU u PAKETU 120 EURA DOSTAVA - PCB + TRAFO 47 EURA + DOSTAVA inace synthesizers,com ovakav PSU naplacuje 50$ + shiping iz USA MINIMALNO NAS MORA BITI 5 za PCBe i trafoe.... ajde u red i izrazite zelje!!!!!! prvi krug pocinje.... ja sam narucio Drvo za kabinet, a VI????? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modular corner | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 14-02-2008 08:32 AM |