|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]() ![]() Waves angazuje agente koji posecuju vlasnike studija, navodno kao potencijalni klijenti koji bi da rade CD... "Klijent" zahteva da vidi opremu sa kojom se radi, insistira da vidi plugove, caki hvali Waves i pita da li vlasnik slucajno ima nesto od toga i pravi potajno video snimak :o Ukoliko je software nelegalan, Waves sitnu knjigu pise ![]() ![]() ![]() Ako vlasnik studija ne razbije svoju kasicu prasicu i ne uplati "dogovoreni" iznos, Waves podize tuzbu i video materijal salje kao dokaz!!! Ne znam kakvi su zakoni u Britaniji i USA, ali mislim da je ovakvo MOSSAD-ovsko ponasanje Waves-a prevrsilo svaku meru i da moze da se karakterise kao ugrozavanje privatnosti, spijunaza itd... O.K. je to da piratski software ne sme da se koristi, ali... recimo da covek uopste nema Waves... radi sa necim drugim, a firama Waves mu shalje svoj mini MOSSAD u studio koji tamo u tajnosti belezi video materijal... auuuuu... e za tako nesto bi Waves trebalo da odgovara!!!
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 16-08-2007 at 01:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Psiho
|
![]()
Ja bih sad prokomentirao neshto, ali samo chu iznervirat nekog od moderatora i post che ionako bit obrisan pa bolje da ne tjeram mak na konac.
Rech chu samo to da ovo nie ni prva ni zadnja stvar za koju bi Izrael trebao odgovarati, a mnoge od tih stvari su i bitnije i hitnije od Waves-a.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja cu sad da ih deinstaliram a ako bas budem morao kupicu C4 jer za razliku od ostalih bez njega ne mogu.
A sta ce Poljaci,Rusi,Francuzi da rade bez takve logistike(a njihove proizvode koristimo do besvijesti...)
![]() |
#4 | |
Mason
|
![]() Quote:
Negooo... treba da radim neku pesmicu, pa sam mislio da si ti idealan za to... Kad mogu da dodjem da vidim sa cim radis i da se dogovorimo za cenu i rokove? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Slobodno dodji.Samo znas,nema slikanja,kamerica,ovo-ono.Ne smeta meni vec da konkurencija ne sazna kakvu sve strahobalnu opremu imam... ![]() Naravno,nista ja od piraterije ne koristim.Nisam ja taki coek.Ja,ne! ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma mogu da me povuku za tuturututu....U paketu sa...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Meni samo nije jasno da ako dodje klijent kod mene .... i kaze .... e , je l' ima waves e .... i ja kazem " imam " .... i on kaze " je l' mogu da vidim ? " .... i ja popalim par efekata ..... kako on vidi ( kao klijent ) da su krekovani ?????
I sta snimi ???? Plag na ekranu izgleda kao bilo koji drugi plag ...... ![]() Bilo bi jasno sa nuendom , gde na pocetnoj stranici pise H2o ili sl ..... ali ne kapiram za efekte ??? Mislim da je ovo ipak samo prica ..... oni mogu da dodju kao inspekcija ..... to da .... ali kao klijent , ne kapiram sta mogu da vide ..... a bilo bi jako cudno da klijent pocne da ti pretura po instalacijama ..... ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pa valjda po imenu / emailu / adresi / imenu kompanije-studija, kad registrujes software sa njima!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves SSL ??? | S-S-R | Audio Software | 8 | 18-10-2007 04:07 AM |
Waves SSL... | peraZdera | Zoran Vračević - Vrač | 6 | 28-07-2006 06:11 PM |