|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ako pitas mene, probao sam
Digitech, ali GNX1 i RP-ove, mogu da ti kazem da su mnogo dobri sto se tona tice. Vrlo su laki i pogiodni za rukovanje. Voleo bih da probam/imam GNX4 jer po specifikacijama mamkata gi ebaf. Ali, avaj, ali... VooDoo, sam probao u Artistu i svidja mi se. Sem sto ima sve ono sto treba da ima jedan efekt-procesor ima i dooobar gain. Uz to i fazon da odredis threshold za gain. Odnosno da kada sviras tiho, imas potpuno clean sound a kada taj isti pach pojacas onda dobijes zeljenu distorziju. Po meni Veeeoma dobra stvar. POD-ovi su klasicno dobri. Veoma upotrebljvi i siroki (imaju siroku upotrebu). Najvise sam probao njihova pojacala (flextrone i Spider-e). PRO nisam provbao,ali sudeci po XT jevima. Mogu samo da zamislim sta on moze. XT live je imao moj kolega i pre nego sto sam uspeo da ga detaljnije probam, prodao ga. Na jednoj svirci koju sam cuo bio je veoma dobar, a isao je direktno u razglas. XT Flor je dobar, stvarno, ali ima malo smanjene mogucnosti za stelovanje. Uz duzno postovanje familiji POD-ova ovaj je dobar za ibegnuti ga. Ali XT ili 2.0 samo tako. Da li sam ti pomogao da se odlucish ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procesor za live | OFF | Gitarska Produkcija | 20 | 20-08-2008 02:01 AM |
RAM memorija i procesor | Cluster | Computer Hardware | 1 | 08-07-2007 11:13 AM |