|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Vi ste bas resili da date oduska.
Za 600e mozete da kupite mnogo toga, TC G-major je rack mount uredjaj koji pretezno ima modulacione efekte. Mozda je najbolje resenje G-System iste firme al on je ~1500e. Ako vam treba rack varijanta, pogledajte Voodoo valve Rocktron efekat ~700e). Ima fenomenalne stvari, ili PODXTpro line6 (~700e). Ukoliko je vasa zelja da kupite blazu i jeftiniju varijantu evo nekoliko predloga Line 6: PODXT (oko 250-300e), PODXTlive (~400-450e), POD 2.0 (~200e), PODXTflor (~300e)... Digitech: RP350(~200e) [mada ima slabije verijante RP150 i RP250, al ova je najkompletnija pa vam zato predlazem], GNX4 (~450-500e), GNX3000 (~350e) M-audio Black box kosta od 200-350 u zavisnosti koju verziju nadjete Vox tonelab oko 400e Zoom G9.2tt do 400e Skoro svi ovi efekti imaju USB, tako da cete moci da snimate i na taj nacin. Odlicni su, neke sam licno probao a nekima verujem na rec. Ja imam black box i zadovoljan sam, jedan broj ljudi na ovom forumu ima PODove tako da ti oni mogu dati vise informacija. U svakom slucaju mislim da mozete da prodjete mnogo jeftinije a da dobijete uredjaj koji ce zadovoljiti vase potrebe. Pored Black boxa koji posedujem moj tip je digitech GNX4 ali izbor je na vama. A ako se ipak odlucite na rack vatijantu obacezno pogledajte VooDoo valve. Probao sam ga i ODLICAN je.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procesor za live | OFF | Gitarska Produkcija | 20 | 20-08-2008 02:01 AM |
RAM memorija i procesor | Cluster | Computer Hardware | 1 | 08-07-2007 11:13 AM |