|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MCI Master
|
![]()
OK..onaj moj prijedlog je za BASIC MODULAR 2x vco, 2x EG, LP VCF, 2 LFO , Noise, MIXER i VCA u 6 modula.....
a onda mozemo kroz neko vreme nabrijavat masinu ....mislim da je najbolje polako krenut!!!!!!! ja sam za za jos pUUUUNO MODULA...ali BASIC je bitan....zato sam i preporucio jace napajanje ...radi dodavanja modula!!!!!!! @ Don....did si ajde i ti u deal ....sto nas je vise..prica ce bit jeftinija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
MCI Master
|
![]()
KASNIJE MOZEMO LAKO DODAT
MULTIMODE VCF s 3320 LAG Processore VISE VCOa LADDER VCF i recimo RING i S&H ili ih kupimo u MOTM formatu gotove |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
o.k., slazem se.....idemo polako.....
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MCI Master
|
![]()
midi nije problem ..imam sve za slozit POLYDAC...ali to je daleka buducnost!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Mene pozovite kada vam bude trebao ring modulator.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
MCI Master
|
![]()
ZA RINGMODULATOR JE POTREBNO DVOJE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
mod?rateur analogue
|
![]()
moj prijedlog: ma kreni prvo sa multimode 3320. vecina ljudi ima sprave sa nekim, kakvim takvim 24dB lowpassom. a 3320 u multimode-u zuvci - svjetski. i nema ga bas nigdje osim na Synthexu.
za envelope predlazem da ostnes na transzistorskim. najjeftinije su i brze od 2056. raskopavat polysixe mi bas ne zvuci kao dobar plan za vise komada. sto se formata tice, ja ostajem na fracrac, ili eventualno par modula na eurorack. (daklem mini jack, 3U). nemam mjesta vise ionako.. ali volio bih jedan takav 3320 multimode filter u frac verziji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Member
|
![]()
Roginator, super ideja!!
Quote:
+1 za ring modulator, multimode filter i sample&hold. Sta se mene tice MIDI moze kao bonus. Slazem se sa "idimo polako" i ovih nekoliko osnovnih modula bit ce ok !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
MCI Master
|
![]()
odlicno ...
za sada smo GREGOR Z SILICON SARE i JA MOZDA BABICA NAGOVORIMO.... jos 2-3 covjeka i konkretizirat cemo s Rijeci na Dijela..... SUPER AJDE DON, RELIS, MIRZA, CALCULATOR........ |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modular corner | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 14-02-2008 08:32 AM |