|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Posto nisam neki ekspert za hardware, a planiram da uzmem neku pristojnu pc konfiguraciju, potrebna mi je vasa pomoc. Znaci, kao prvo faktor koji me ogranicava kao u vecini slucajeva je novac. Planiram da izdvojim oko 500 evra, i shodno s time da odaberem komponente. Kao sto sam vec napisao ne razumem se previse u hardware (u smislu sta je bolje, sta je losije), ali znam sta mi otprilike treba, sa koliko para raspolazem i gledajuci sajt bcc-a (koji izgleda ima najpovoljnije cene) sklopio sam sledecu konfiguraciju: Maticna: Intel S775 PCIEx16 (GIGABYTE GA-965P-DS3) Procesor: Intel Core 2 Duo E6400 (ili 6420) Memorija: DDR2 1GB Kingston KVR 667 HD: Western Digital 250GB Graficka: nVidia 8500 256MB Kuciste: bilo koje do 50-60 evra, dobrodosao bi neki predlog Ova mi konfiguracija deluje OK, jos 1-2GB memorije bi bilo idealno, ali dobro. Dakle, kako se vama cini ova konfiguracija? sta biste promenili/dodali? svi komentari i saveti su veoma dobrodosli. Komp mi nece biti potreban za pro muzicki rad, vise za pro audio/vizuelni rad, tj. neka blaga verzija post produkcije, znaci necu imati 50 trackova sa 100 plug-insima, itd. Ako mozete i da mi preporucite neku radnju za kupovinu bilo bi super. Ovaj bcc deluje ok u odnosu na druge, ali mozda mi je neka radnjica promakla a vi je poznajete. Hvala unapred!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konfiguracija??? | Domestos | Computer Hardware | 4 | 19-03-2008 07:43 PM |
konfiguracija hardiskova | yamaha hs50 | Computer Hardware | 10 | 10-03-2008 07:15 PM |
Nova Konfiguracija | DrumstickBass | Computer Hardware | 5 | 20-11-2007 08:35 PM |