|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Senior Member
|
![]()
Kada producent koji je snimao Shakiru,sa ponosom prica kako je sa odredjenim mikrofonom(koji kosta brrrr)dobio da Shakira
zvuci WOW,ja nikada nisam pomislio:1)e ajde da ja cujem taj mic,pa da ti kazem,...2)ma moj mic od 500e moze to isto 3)ma to je nebitno,prosecan slusalac to ne cuje... Ako si inteligentan,radis s tim sto imas,ali ne pricas da tvoj monitor,mic,mikseta...zvuci kao ona 20 ili ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Senior Member
|
![]()
...100 puta skuplje.Kao sto je malo ko od nas vozio Ferari...a nikada nece reci:e ajde bas da vidim,daj mi jedan krug da ga provozam... svi pricaju da je bolji od mog peugeot206,ali ja dok to ne probam,dzaba...
Ajmo vi koji imate ferari,ako neko ima vremena,neka jedan dan provoza nas koji nemamo,da vidimo da li to stvarno bolje przi od 206... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Pro Member
|
![]()
Jes, u pravu si.
![]() |
#84 |
Mason
|
![]()
... i jesi u pravu, a i nisi
![]() Dakle itekako je vazno i ko vozi Ferrari i da li je Ferrari namenjen odredjenom tipu trke. U rally-u Ferrari nema sta da trazi, a 206-ica se za to odlicno pokazala.
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 12-08-2007 at 12:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Pro Member
|
![]()
stvarno i dalje verujete da krekovan softwer ili original verzija od 600$ zvuce bolje od mixera koji vredi 500000$ :o . pa to je idiotizam pomisliti, a pojedini jos i brane stav tvrdoglavo.
isto kao da bih rekao, schumacher je bio svetski prvak 7 puta, ali posto je talentovan mogao je sve to i sa zastavinom kopijom ferarija da uradi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Pro Member
|
![]()
idekius, da ferari ima interesa u raliju, nebi drugi tu imali sta da traze....tako da je i to stvar za diskusiju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Mason
|
![]() Quote:
A Zastavu bih voleo da vidim na trkama formule 1 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Pro Member
|
![]()
Ne verujem da sam toliko lud da cu da pomislim da je stvar od 600 evra bolja od stvari od pola miliona evra, ali kada se kaze da je hardver bolji od softvera da li se misli da je i hardverski reverb od 50 evra bolji od softverskog reverba od 600 samo zato sto je hardver?
Da li je ta tvrdnja da je hardver bolji od softvera uvek tacna, i ako nije, kao sto svi znamo da nije, gde je granica? Da li samo vrhunski hardver zvuci bolje od softvera, ili bilo koji hardver zvuci bolje od softvera?
![]() |
#90 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ja razumem da ljudi pokusavaju da dodju do dobrih rezultata sa malo para, to tako i treba, jer samo tako mozes da naucis. ali sa istim znanjem na kvalitetnom hardweru ces sigurno dobijati bolje rezultate. nije samo pitanje talenta vec i mogucnosti. evo dacu primer mog kolege Andreasa (koga i perun zna) koji je profesionalac kome mozemo samo pozavideti. pored razvoja Protoolsa i Logica 7 radio je na filmovima kao sto su Gladiator, Rom, 300, The Simpsons the movie i da ne duzim vise. dosao pre par nedelja iz amerike i seli kod mene uz njegosku prsutu i zutu osu ![]() znaci....kome treba ssl kada radi u nekim hobby uslovima i sa osrednjom akustikom....tu ce svako normalan pojuriti ka waves-u ili obrnuto, kome treba waves kada ima pravi ssl u pravom studiu moje licno misljenje je da je zbir analognog sa digitalnim pun pogodak. jedan 8-mo kanalni rak sa ssl-om i waves tdm za doradu manje bitnih kanala i onda smo na pravom putu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |