| 
 | |||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  10-08-2007, 04:00 PM | #51 | 
| MCI Master Join Date: Aug 2006 
				 |  Re: SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa... 

PA kakva politika oko HEBES alat.... PRVI MOJ no1. single na HRVATSKOJ NACIONALNOJ TOP LISTI napravlen je s PIII 233 MHz ( cubase 3.55 i acid v1.0) i 96 MB rama, MC 505 , E 64 (poluispravan) i JX10.....e da imao sam prvi sb live u to vrijeme pa se vrtilo i vrtilo ..pa sto ako pojedinci imaju BRDO alata...pa zaradili su (ili je tata kupio )                  nazalos ja nisam te srece  sve sam sam izgurao Last edited by roginator; 10-08-2007 at 04:03 PM. | 
|   |   | 
|  10-08-2007, 04:39 PM | #52 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2004 Location: Beograd 

Na sve strane vidim veoma ponosne koji sa kompom,brdom soft synth-eva i jeftinim monitorima kazu da prave cuda,ama isto sve kao vrhunski producenti.Jos vise onih koji sada kupuju prvi komp i za 3 meseca izdaju za jaku stranu labelu.A ja koji kupujem n-ti hard synth sam verovatno zesci gubitnik,jer oni to sve isto mogu i sa soft synths.Sta li tek misle o onima koji daju 100k da dobiju ono nesto!? | 
|   |   | 
|  10-08-2007, 04:42 PM | #53 | |
| Psiho Join Date: May 2006 Location: Rijeka / HR 
				 |  Re: SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa... Quote: 
 U srednjem uhu se nalazi "cochlea" gdje se valovi pretvaraju doslovno u binarni kod. Neuroni imaju prijenos podataka identichan binarnom sustavu. Neuron ili "opali" ili ne. Nash mozak nekim josh nepoznatim chudom uspjeva brdo tih jedinica i nule rekonstruirati nazad u zvuk. Zapravo zvuk tek nastane u nashoj glavi... izvorno zvuchnik emitira valove komprimiranog zraka... to sigurno znash i bolje od mene. Tek u nashim glavama to postane zvuk... "tamo vani" se nishta ne chuje   
				__________________ "It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. | |
|   |   | 
|  10-08-2007, 04:42 PM | #54 | |
| Pro Member Join Date: Jan 2005 
 Covece ..... kupaj se i suncaj ...... kad ti se vec moze   Pozdrav | |
|   |   | 
|  10-08-2007, 04:44 PM | #55 | 
| Moderator Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 

Ni ne nameravam... pozdrav bogi 
				__________________ Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) | 
|   |   | 
|  10-08-2007, 04:58 PM | #56 | 

Roginator,ogradjujem se za ex yu prostore... neko da bi ovde uspeo ,stvarno mu treba minimum opreme. I u inostranstvu,kada je rec o nekim manje komercijalnim teenage stilovima...
		 | 
|   |   | 
|  10-08-2007, 05:07 PM | #57 | |
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 
 Ideje momci..ideje !! To je ono sto nema da se kupi!!! Ima milion primera gde se dobra i komercijalna muzika uradila na opremi koja sve zajedno ne kosta 2000 Eura!! Ideje...ideje....ideje.... | |
|   |   | 
|  10-08-2007, 05:17 PM | #58 | |
| Member Join Date: Jun 2006 Location: Beograd 
 Da li bi neko bio ljubazan da prokomentariše sam test? Šta se čuje, šta se ne čuje, koliko se sama razlika čuje i čini li vam se kritičnom? Unapred zahvalan. 
				__________________ "The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." | |
|   |   | 
|  10-08-2007, 05:36 PM | #59 | 

Naravno DaBear!Bavio sam se iskljucivo kvalitetom analog-soft sounda,a ne kompozicijom ili aranzmanima,sto je i bila tema.
		 | 
|   |   | 
|  10-08-2007, 05:54 PM | #60 | 

Rocket test je garantovano neobjektivan.Trackovi su sigurno vec u startu prosli/usnimljeni/pre-procesirani kroz vrhunski outboard,a onda sa SSL miksete (bez eq-a,comps) exportovani u wav-ove gde u daw-u najverovatnije nije bio potrebniji neki veci procesing.Ti wav-ovi su vec u startu imali svu mast i analognu toplinu,koju sam SSL plugin ne bi dao...
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| "glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 01:01 AM | 
| Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 10:36 PM | 
| Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 12:46 PM |