|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
![]() Quote:
bukvalno ne koristim nishta sem njega i albina (i ponekad absyntha).. mislim da je vredan svake pare.. klavijatura kao kontroler je mnogo dobra.. ne znam.. svidja mi se bash osecaj tih dirki.. iako imam i clavinovu clp230 sa H3 dirkama i m-audio radium6.. dobro, clavinovu koristim iskljuchivo za neke klavirske/e-piano deonice u pesmama.. utopicu radiuma i zadrzati virusa kao master midi kontroler.. a kao synth.. radi.. uhhh.. :o uzeo bih josh i nord lead i mislim da mi soft synthovi nece ni trebati posle toga.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Imas demo-e na njihovom sajtu, poskidaj i poslusaj. Svidece ti se. Plus sto dobijes sjajan soft za njega, kompletno organizujes farbe i banke i u njemu. 2 analogna oscilatora plus 2 digitalna sa pun k**r*c wavetable-ova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
to je isto VA synth? sad cu potrazzim.. nord?
nisam dugo pratio deshavanja na polju synthova i produkcije.. ![]() za shta je najbolji? meni sad treba neki za opasne tvrde leadove i zaebane bassove.. TI mi je mekan za to.. pa mu lupim distorziju i crunch efekat.. bit crusher.. pa ume da ispadne dobar.. al nije sasvim ono shto mi je potrebno u tom trenutku.. pa ga lejerujem sa absynthom i onda zvuchi kul.. daleko od toga da je losh synth, ali nije dovoljan.. bar po mom mishljenju.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virus Ti vs Virus Snow | Dexxy | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 16-05-2008 09:47 AM |
Virus a la Blofeld - Virus TI snow | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 14-01-2008 09:16 PM |
NL2 or NL2X ? | Sasho | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 17-11-2007 07:58 PM |