|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
E jesi zapeo ko smrt na babu
![]() Rekao sam ti da sam ga probao u Minhenu i da ne vredi tih para, ali ni malo. Analogija zarad analogije, vrlo ne zanimljivo. Ili POLY EVOLVER il VOYAGER nema trece ( najbolje oba zajedno ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
JA BI PRIJE VOYAGERA...NECES ga gasiti 100%
mali je sljaker |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
evolver je sprava za sebe.. nema apsolutno veze sa starom analogijom. ni po debljini , ni po karakteru. to je specificna sprava, koju ili volis il mrzis, i tako ga treba gledati ne kao zamjenu za moog, prophet i sl..
ako se pak trazi zamjena, ima puno drugim modernih analoga koji zvuce puno blize starim spravama od evolvera. npr macbeth M3X, studio electornics (SE1X i ATC-X), Jomox SunSyn, pa modulari motm, modcan, itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Nisam trazio zamenu za Mooga jer on je prica za sebe-po karakteru zvuka. Ja pre svega zelim dobar analogni sint, jos bolje ako je modular sa 3 oscilatora,a da nije preko 2000 evrosa.Sad si me jako zainteresovao sa Macbeth-om. Sta bi vi preporucili?
Last edited by silicon science; 09-08-2007 at 08:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Uh, sad videh, X-Factor keyboard
Prava stvar za mene, ja mislim... Last edited by silicon science; 09-08-2007 at 08:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Stani malo. A za ?ta tačno treba? taj sint.
Vidim pominje? Evolver, pa Voyager, pa Mini, pa Machbeth, sve redom različite sprave za različite namene. ?ta tačno tra?i? u zvuku? Jesi li skoknuo ovde: http://acapella.harmony-central.com/...d.php?t=753746 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
juce mi stigao mfb synth 2 , kao moog klon
![]() u odnosu na cenu nije losa , 3 osc , 24 db filter , env za filt i za vca posebno , attack mu nije ni blizu mooga ali brzi od nekih skupljih braca klonova ... uputstvo za upotrebu na 4! strana ![]() odnos cene kvaliteta 9 od 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Moog Voyager i Little Phatty II | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 21-03-2008 08:39 AM |