Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-07-2007, 11:55 PM   #31
kejkz
banned

Default Re: Sky music-cene

e onda zivi bili pa saradjivali
Old 06-08-2007, 12:38 PM   #32
Sharan
Junior Member

Neznam za ostale cene ali cene za Korga su OK.

Ja sam kupio KORG KAOSS PAD 3 za 300? , to je cena koje nema nigde u svetu ,napolju se on prodaje za 380-435?

A lik koji mi je prodao ,na I spratu, je skroz OK .

Nisam mogao da iskuliram ovu diskusiju jer sam tamo uvek bio usluzen kako treba.
Sharan is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2007, 02:43 PM   #33
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

U zadnjih godinu dana sam dva puta u?ao u sky sa promenljivom srećom

Prvi put je bilo za neke mikrofone i dečko koji je dole radio je bio ljubazan, sve super.
Drugi put sam ne?to kasno popodne. Stigla mi tad nova gitara, bio slučajno u blizini nekim drugim poslom pa ajd da uzmem jedan kai? za nju, sky mi najbli?i. Bio je neki tip sa kratko potkresanom bradom malo proćelav koji se u prvom trenutku pona?ao normalno, tj ja sam ga pitao za kai?eve i on je rekao da ima taj i taj po toj i toj ceni itd. Ja ga zamolih da li mogu da pogledam i on odjednom ne?to na temu, nemam ?ta da ti pokazujem, ne mo?e? da kupi?. Mislim, nije to ba? najsrećniji način komunikacije sa mu?terijama
Kad sam ga upitao za?to ne mogu, odgovor je zato ?to je radnja zatvorena. Na to sam ja izneo logičnu observaciju da sam u?ao u istu, da su ?irom otvorena vrata i da je on u njoj, na ?ta mi je on odbrusio "Pa ?ta, moram da zaključam radnju da bi bila zatvorena?".
JBT, kao da je te?ko reći "Izvinite, dođite sutra, jo? uvek nisam zatvorio vrata, ali je pro?lo radno vreme pa vam ne mogu prodati" nekim normalnim tonom.
Mislim, mi ovde pričamo da li su prodavci ljubazni ili ne, iz ugla posla, ali neke stvari su jednostavno u domenu vaspitanja i kulturnog pona?anja. Kao, zaustavim čoveka na ulici i pitam ga da li zna koliko ima sati i on mi odbrusi "Neću da ti ka?em" Pa kao za?to neće? da mi ka?e?, evo ti sat na ruci? "Pa mo?da mi ne radi sat, ?ta, moram da skinem sat sa ruke ako mi ne radi?".
I to čovek u godinama, nije neki klinac u pitanju.
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules