|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
Hehe..@alfom,kolko vidim ti si "tezgarosh"...
Izmendju ostalog sto si nabrojao u vezi PA serije,da dodam i da su dirke kod Pa80 malo vece nego u Pa50!!! Inace,ajd i ja da se prikljucim ovoj temi... '85,'86 prva moja klav je bila cz101:o cale mi doneo iz Engleske..nismo znali sta je to,inace sam tih godina bio u srednjoj muzickoj(klavir,solfedjo,harmonija,kontrapunkt...z nate kako je)nismo tad ni razmisljali o elektronici...to smo odmah prodali... Pa sad,ako mogu da se setim svih klav koje sam imao... neki casio HT..D50,M1,K1,K4,T3(vise komada)pa neke arrangere E86,E96,GEM,i30,TRITON-e,PA80.... Sad sam ponosni vlasnik K2000 koji prodajem i Pa800!!! Eto,ako sam malo smorio,izvinjavam se... Puno pozdrava!!! |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|