|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
^zato shto je m-audio..
![]() a kolko koshta taj korg padkontrol.. imate neki link? ![]() btw, iz igraonice se javljam pa ne mogu da surfam mnogo.. al hocu se chastim kad se vratim.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]()
i on je 200..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Nisam bas previse vest u ovome , ali zasto jednostavno to ne svirati na klavijaturi ????
Nije ni malo teze ..... a nema tih problema sa uglovima i sl ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vibrator
|
![]()
kod korga nema problema sa uglovima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Pa meni je puno lak?e na padovima jer npr. za roll ne mora? koristit dvije tipke isl. A na padkontrolu se ne mora? ni mučiti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Psiho
|
![]()
Simpatichne sprave, ali zere su skupe za to shto jesu. za 400 ? se vech mozhe uzet rolandov handsonic HPD 10 koi mi izgleda dosta ozbiljniji u kategoriji improviziranog sviranja drum soundova.
Razmishljao sam o kupovini (vjerojatno second hand) pa ako netko ima iskustva cjenio bih kratak osvrt na spravu. http://www.rolandus.com/products/pro...65&ParentId=61
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Nikako.
Pa, mo?da je samo i stvar navike, ali ja nemogu ni?ta malo zahtjevnije na tipkama na klavijaturi odsvirati (mislim na bubanj). Kada ?elim odsvirati recimo neki brz prelaz na tomovima, to nemogu na tipkama na klavijaturi ili roll na snare-u. A i bolji je osjećaj ovih guma pogotovo za mene jer nemam hammer action kljavu. A ?to se tiće padkontrola. On ima ugrađenu roll funkciju gdje se sa xy touch padom kontrolira velocity i brzina roll-a. Osim toga ima i flam koji nema smisla jer je flam uglavnom sampliran kao flam, a ne svira se kao dva udarca, jedan za drugim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
hmmm.. zanimljiva rasprava..
![]() ![]() dajte mi za i protiv za padkontrol i akai.. od triggera sam digao ruke.. ![]() po meni je ista stvar, samo shto pad svetli.. ![]() ![]() ima li ko iskustva sa akaiem uopce..? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Ja nisam ni jedan ni drugi probao. Triggerove padove imam na axiomu.
Izbor između Akai-a i Korga bi trebao biti baziran samo na tome što ćeš raditi. Ja sam recimo bio uvjeren da će mi trebat knobovi itd. na axiomu pa ih nikad ne koristim. Youtube može biti koristan kao izvor reviewa. Pogotovo u zadnje vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trigger | Dushan_S | Promocija radova | 135 | 19-03-2015 02:14 PM |
native instruments finger | lesha | Audio Software | 17 | 24-09-2009 11:09 AM |