Quote:
Originally Posted by Oggy
Prestao sam da citam kod "Charles" i krenuo da kvotam, a onda sam dok sam gledao odakle cu da brisem, video da si do kraja posta ukapirao cemu je sluzila cela akcija...
I da ne postoji nesto, ljudi to izmisle da zarade lovu. On je covek odabrao jedan segment svoga bavljenja poslom, to snimio, obrazlozio i zaradio novac. Verovatno je sledeci projekat radio skroz drugacije...
Digresija, ali ne prevelika:
Koliko vam se puta desilo da ste slusali klinca koji je skinuo solo na gitari iz neke pesme do savrsenstva? I onda odete na koncert tog istog benda, gde svira isti taj gitarista, istu tu pesmu, ali potpuno drugacije... Dakle, "original" evoluira muzicki, kao sto se i taj covek vremenom menja i napreduje, dok "kopija" ostaje uvek identicna trenutku u kome je "slikana".
|
Ok ali ja sam od tog Charlesa naucio bar nesto, bar sam neke stvari razjasnio mada ja ne radim kao on sa zivim instumentima. Nisam trazio da se ide u najsitnije detalje nego npr. napises ono sto je zajednicko za svaki projekat koji radis, neke norme koje moraju da se ispostuju.