|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#201 |
Vibrator
|
![]()
zavisi, mozda slusa stojeci
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Pro Member
|
![]()
@arthur
Meni je najjache peshkirche na cetvrtoj fotografiji... ![]()
#203 |
Banned
|
![]()
Chovek ima svoju racunicu sabiranja i oduzimanja zvuka u svojoj glavi ,slusajuci zadnjih par stvari nikako ne mogu reci da je losa .Mozda je losa potavka slucajna ali se definitivno navikao na nju ,mozda i namerna ..
|
![]() |
![]() |
#204 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Mada kontam da mu je ns10 za surround, a da stereo mixeve koji uglavnom izlaze odatle radi na hr824 uz malu pomoc yamaha
![]() |
#206 |
MAO
|
![]()
@mogli
ne, misha aleksic nema veze sa njim. U istim prostorijama je nekada Macak drzao studio (stari jazz gitarista, mada se dosta bavio i narodnom muzikom) E da, inace, Off je u pravu, studio nije moj, i koristim ga samo za recording i to samo po potrebi (citaj-kad neko zeli da plati). Setup zvucnika na slici je postavio kolega Bleq koji je skoro mixao nesto od Massima Savica, mislim da je neki live u pitanju.. stalci jesu visoki, ali im je daska podesiva po uglu.. Ja svoje radove (hvala cAAc) mixam uglavnom u svom skromnom ateljeu, na Mackijima 824, iako sam sve blizi odluci da ih promenim.. jednostavno se nikad do kraja nisam navikao na njih. |
![]() |
![]() |
#207 |
MAO
|
![]() sine, 35'c u hladu, a bilo je kablova i kablova da se poveze sve.. lezanje po podu, zavlacenje iza mixete.. ludnica.. ko u sauni ![]() a amek greje ko TA-pec.. |
![]() |
![]() |
#208 |
Junior Member
|
![]()
Ja nemam ni jednu vise u kompu,ako insistirate,fotografisacu se za ovu priliku
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da ... kod tebe nikako da prosviraju ![]() Mozda je i najbolja odluka da ih zamenis za nesto sa manje low end a Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slika članova foruma - 2 dio. | ANITA | Pricaonica | 296 | 28-10-2011 12:01 PM |
Snimanje zvuka sa EMU-ovog wave izlaza | Igor | Computer Hardware | 11 | 13-04-2009 10:29 PM |
ovog meseca ... | alavuk | Razno | 2 | 11-02-2009 11:23 PM |
da da dejv klark opet ali ovog puta i na zvanicnoj top 10 listi za avgust | alavuk | Promocija radova | 31 | 16-08-2008 05:07 PM |
Koji softver korite clanovi ovog foruma? | dejankuki | Audio Software | 5 | 02-03-2007 06:33 PM |