Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-07-2007, 02:45 PM   #1
MHz
Pro Member

MHz's Avatar

Default Re: Sky music-cene

ne znam shta je ali moram da idem za bg da bih probao te sprave..
MHz is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 02:50 PM   #2
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Hvala na razjašnjenju - da, znam iz viđenja obojicu.

Kao sidenote, Sky je zaista bukvalno shvatio svoj "hotline call centre". Pola razgovora sa njima bi trebalo da se naplaćuje 50 dinara po minutu:

Anđelko: Daaaah....
Mušterija: Ćao. Pričajte mi o novom Tritonu...
Anđelko: Daaaah... šta želiš da znaš... veliki je... snažan...
Mušterija: Oh...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'."
Rocket Roll is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 04:17 PM   #3
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rocket Roll View Post
Hvala na razjašnjenju - da, znam iz viđenja obojicu.

Kao sidenote, Sky je zaista bukvalno shvatio svoj "hotline call centre". Pola razgovora sa njima bi trebalo da se naplaćuje 50 dinara po minutu:

Anđelko: Daaaah....
Mušterija: Ćao. Pričajte mi o novom Tritonu...
Anđelko: Daaaah... šta želiš da znaš... veliki je... snažan...
Mušterija: Oh...
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 08:45 PM   #4
fipke
Senior Member

fipke's Avatar

pridruzujem se kritikama. prezirem muzicke trgovce u srbiji, ali za to ima samo tri objasnjenja - a to su dva - srbija!
nisam imao do sad kontakta ni sa jednim od tih "vecih" dilera a da nisam imao negativno iskustvo. da mi nije 48satovnih epizoda prevrtanja radnji naopacke po njujorku kao lek, verovatno bi odavno prestao da se bavim muzikom ovde.

kao jednu od mojih najupecatljivijh anegdota izdvojio bio WIZARD ELECTRONIC, koji su me 6 meseci(!!!) zavitlavali za CD sa katalogom! CD-R! eeej!! i to njihovom cuvenom recenicom "EJ, NE MOGU SAD, NA TERENU SAM!" Sta tooo **** znaci???!?!
Dok, npr, jednom u zivotu se odlucno smislim, stavim pare i dzep i krenem putem SKY-a da kupim mikrofon, ali ne! oni nemaju Shure 58 bez prekidaca! Nigde. Bruka i sramota! Kupio sam ga u US.
Old 16-07-2007, 08:51 PM   #5
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by fipke View Post
Dok, npr, jednom u zivotu se odlucno smislim, stavim pare i dzep i krenem putem SKY-a da kupim mikrofon, ali ne! oni nemaju Shure 58 bez prekidaca! Nigde.
E, da sam barem jednom...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 08:53 PM   #6
dejankuki
Moderator

dejankuki's Avatar

Kada je rec o CD-u
http://www.tcelectronic.com/Default.asp?Id=6062

Evo primera poslovnih ljudi. Narucio sam CD i u roku od NEDELJU dana mi je stigao na kucnu adresu u Knjazevcu. Majke mi.
Toliko o tome. Pitam se samo koliko bi trebalo nasim prodavcima da posalju CD van BGD-a a kamo li u Drugu drzavu.

dejankuki is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 09:02 PM   #7
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Ja kao svetao primer moram da izdvojim Mishu Vucenovica, licno. On je, po mojim saznanjima najjaci distributer u exSFRJ, ali sam ukapirao i zasto. Jednom sam mu poslao mail koji sam izgooglao (nikad pre sa njim nisam kontaktirao), trazeci neke raritetne memorije za Yamaha sempler. Mail sam poslao u subotu uvece, a dobio odgovor u nedelju pre podne!, gde se covek izvinjava jer nije u mogucnosti to da mi nabavi.

Ostale Bg trgovce... hmmm ima ih razlicitih ali su mi opet Artist i Mega Music najusluzniji, Mitros, kako kad, u zavisnosti od prodavca, a Sky -
Old 16-07-2007, 09:15 PM   #8
mare_ns
Junior Member

SKY Music je stvarno seoska posta ( bar ovde u NS). Prosle godine sam trazio Celestion gitarski zvucnik. Trebali su da ih dobiju u toku septembra ("posiljka je na granici, manji problemi sa carinjenjem, nazvacemo te kad stignu!"). Nakon toga zvao sam jednom mesecno, cisto da proverim. Do dan danas ih nisu dobili. Drugom prilikom sam hteo da pazarim muzicku karticu. Tip je usao na njihov sajt da proveri sta imaju u ponudi, a ja sam mu sve vreme stajao nad glavom i govorio "E, sad ne ides tu, nego otvoris ovaj prozor, pa udjes u..." . Mis'im...

A Sale Bojanic iz Mitrosa (drzi prostoriju na Adicama za probe)...to je tek lik. Nadobudni, "sta ti treba, bednice?", isprdak koji, naravno sve zna, a ti se usudjujes da ga pitas nesto...ne daj Boze da se uhvatis za neku gitaru ili da hoces da probas pojacalo. Cudi me da sa takvim papcima uopste i prodaju nesto. Ne idem tamo vise ni po zice...
mare_ns is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2007, 04:23 AM   #9
player
Member

Uhhh...lepota .Hvala vam na odgovorima.Ja sam trenutno u Kanadi pa pokusavam da kupim nesto od opreme tu kod nas da ne bih sve slao odavde.Dosta toga sam vec poslao ali mi vise muka od raznih dovijanja i kombinacija ,pa sam mislio da mi je jednostavnje da kupim tu (iako je malo skuplje) ali.......Izgleda da cu za sad zadrzati vezu Toronto-BG
player is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2007, 11:50 AM   #10
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by mare_ns View Post
SKY Music je stvarno seoska posta ( bar ovde u NS). Prosle godine sam trazio Celestion gitarski zvucnik. Trebali su da ih dobiju u toku septembra ("posiljka je na granici, manji problemi sa carinjenjem, nazvacemo te kad stignu!"). Nakon toga zvao sam jednom mesecno, cisto da proverim. Do dan danas ih nisu dobili. Drugom prilikom sam hteo da pazarim muzicku karticu. Tip je usao na njihov sajt da proveri sta imaju u ponudi, a ja sam mu sve vreme stajao nad glavom i govorio "E, sad ne ides tu, nego otvoris ovaj prozor, pa udjes u..." . Mis'im...

A Sale Bojanic iz Mitrosa (drzi prostoriju na Adicama za probe)...to je tek lik. Nadobudni, "sta ti treba, bednice?", isprdak koji, naravno sve zna, a ti se usudjujes da ga pitas nesto...ne daj Boze da se uhvatis za neku gitaru ili da hoces da probas pojacalo. Cudi me da sa takvim papcima uopste i prodaju nesto. Ne idem tamo vise ni po zice...
E tog Saleta sam ja i spominjao... PAPAK
silicon science is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules