|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Preslusah neke pesmice i mogu reci da je sareno, ali ima dobrih... Kao sto sam gore spomenuo cini mi se da je radjeno po principu "e sad cu da napisem dobru pesmu", a to je odlican put ka tome da se uradi prosecna ili ispodprosecna pesma... Muzika i tekst nisu losi, mada se negde oseca da su vokal i muzika dva razlicita sveta, tacnije, pevanje (melodija koja je pisana za vokal) je toliko lose da bukvalno gusi svaku emociju u pojedinim pesmama. OK je, nije to standardni pop na koji smo navikli, ali se bas oseca da melodija pisana za vokal nema nikakve veze sa srcem vec sa cistom (a moram dodati i losom) glumom. Steta, moglo je da ispadne i vrhunsko... Ne postoji sablon niti fabrika za pravljenje pravih pesama...
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 15-07-2007 at 08:24 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna novi album | DaBear | Razno | 46 | 31-03-2009 11:43 PM |
AC/DC novi album razvalio!! | DaBear | Razno | 22 | 17-12-2008 02:56 PM |
LEBISOL - novi album | Bitch | Razno | 81 | 13-11-2008 03:54 PM |