|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 |
MCI Master
|
![]()
@ don
ajde pa ta glazba je osla u kut privatnih slusanja ( kao italo, elekrtoFunk, acid, dance ...mada je sve to odlicna el glazbaq ali vise nije IN).... glazba se razvija pajdo i to JAKO JAKO brzo ![]() ![]() ![]() a da se updatas probaj Iglition band, MSTRKRFT, STEVE ANGELO ili nesto s labela kao sto su soulfuric, 2020 vision....ako te zanima el glazba.... javi na pm ..ima toga i previse...i vjeruj mi ima odlicne glazbe u svim zanrovima...samo ako nisi ostario pa ne kuzis vise trendove onda.....nis ![]() pa nije bas za sve kriv T H ...nije da nije kriv...je mada nece priznat..svi oni i manageri i izvodjaci i producenti ...tim glupostima sjebase estradu ![]() ![]() ![]() kaj je veliki pomak u odnosu na T H neko drugi...ma brate svi ga seru.... ALI IMAJU PARA PA IH BOLI KLITA nemoj mo o tome jer mi se i na guzici nakosture dlake od bijesa.... nema tu dobre glazbe i tocka... da ima bili bi u Evropi s pjesmama.... " SVAKA CAST POJEDINCIM KOJI SU VANI IILI RADE ZA VAN" ...RESPECT @ silicon Ajde ti to uradi pa budi faca. Nemam nista protiv semplova ali imam protiv "semplovanja" celih pesama i potpisivanja ispod kao svog dela. ********100% se slazem ******************* |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Line Array | rale_ | Razno | 1 | 19-11-2009 04:08 PM |
Line 6 Gearbox 3 | shigumicu | Audio Software | 17 | 07-11-2006 11:51 PM |