|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
MCI Master
|
![]()
lesha u pravu si 50%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Svaka im cast - trebalo je stvoriti ovako nesto mada bolje je da izbegavam tu rec jer bi prikladniji bio izraz "sklepati" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Ili imaš novac za platit copyright ili nemaš. Večina nas ovdje: nema. Last edited by Don Solaris; 11-07-2007 at 11:07 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
Upravo o tome ja pričam. Malo je onih koji će skontati da je nešto maznuto ako si ti od toga napravio nešto novo i time pokazao svoju kreativnost. Po tome se vide pravi majstori (Future Sound Of London, KLF, ORB). Ali ako nisi napravio ama baš ništa - onda tu nema ničeg novog i ničeg zanimljivog.
Last edited by Don Solaris; 11-07-2007 at 11:06 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
MCI Master
|
![]()
@ Don ...auuu bratko pa ti slusas 10 godina staru mjuzu (ako ne i vise)...KLF ,ORB ,FSOL...
malo se updataj..a inace...ne trebaju ti pare za "klirens" to je laz...napravi dobar song da nesto maznes...posaljes snimku i ako je to dobro i izdavac i publiser i autorske kuce rijesit ce ti "klirens" u interesu da svi zarade ![]() glazba se radi sa zvukovima naravno, a LOOPOVI, Noisevi i maznuti vokali su zvukovi...pa zato ne treba stilski gledat na to.....dobra glazba je dobra glazba ...i ima da vozi ja inace obozavam MAJSTORA Norman Cooka....pa ljudi taj je posemplirao sve pa i reklame s televizije a iza sebe ima brdo hitova.....pa jel u zatvoru NIJE...jel ga cijene kao vrhunskog muzicara, producenta i DJ..cijene..jel ima glazbenu skoli...ima i svira bass do jaja....i???? IMA PARA I BOLI GA UVO ![]() ![]() ![]() ![]() ajde sad vi nekaj maznite pa budite : norman cook, junior jack, spiller, MOJO, MSTRKRFT , duftpank...i budite visiko na broju jedan top lista, prodajte 500000 kopija i nikome nece smetat sto ste maznuli... BIT CE TE KRALJEVI.... BTW ..na podrucju bivse juge 90% moderne (nazovimo popularne glazbe je maznuto) pa sada sto je veci kriminal ..maznuti samole i loop i napravit super hit ili presvirat (najcesce lose ) tudji hit i potpisat autorski sebe) LONG LIVE SAMPLERS ( ja ih imam 7) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |||||
Pro Member
|
![]()
Opet ja i ti: "Baba ?umom, Deda drumom".
![]() ![]() Quote:
Quote:
Molim te update-aj me: Don, _______________________________________ su ti dobri novi ambijentalni bandovi. Poslu?aj ih malo. Ovo ?to slu?a? je 10 godina staro. Quote:
Naravno. Nitko ne tvrdi suprotno. Quote:
Ja mu skidam kapu za to ?to je napravio. Ali ?to je ovdje novo: http://www.youtube.com/watch?v=MJPdV...l=http%3A%2F%2 Daj mi objasni, ?to je tu novo? Quote:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
MCI Master
|
![]()
@ don
ajde pa ta glazba je osla u kut privatnih slusanja ( kao italo, elekrtoFunk, acid, dance ...mada je sve to odlicna el glazbaq ali vise nije IN).... glazba se razvija pajdo i to JAKO JAKO brzo ![]() ![]() ![]() a da se updatas probaj Iglition band, MSTRKRFT, STEVE ANGELO ili nesto s labela kao sto su soulfuric, 2020 vision....ako te zanima el glazba.... javi na pm ..ima toga i previse...i vjeruj mi ima odlicne glazbe u svim zanrovima...samo ako nisi ostario pa ne kuzis vise trendove onda.....nis ![]() pa nije bas za sve kriv T H ...nije da nije kriv...je mada nece priznat..svi oni i manageri i izvodjaci i producenti ...tim glupostima sjebase estradu ![]() ![]() ![]() kaj je veliki pomak u odnosu na T H neko drugi...ma brate svi ga seru.... ALI IMAJU PARA PA IH BOLI KLITA nemoj mo o tome jer mi se i na guzici nakosture dlake od bijesa.... nema tu dobre glazbe i tocka... da ima bili bi u Evropi s pjesmama.... " SVAKA CAST POJEDINCIM KOJI SU VANI IILI RADE ZA VAN" ...RESPECT @ silicon Ajde ti to uradi pa budi faca. Nemam nista protiv semplova ali imam protiv "semplovanja" celih pesama i potpisivanja ispod kao svog dela. ********100% se slazem ******************* |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Line Array | rale_ | Razno | 1 | 19-11-2009 04:08 PM |
Line 6 Gearbox 3 | shigumicu | Audio Software | 17 | 07-11-2006 11:51 PM |