|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ako koristiš mašinu (PC) samo za muziku, t.j. samo kao muzički kompjuter, a ni ne instaliraš office i slične gluposti, i ni ne ideš na internet ili d/l e-mail sa njim, nećeš nikad imati problema.
MAC je meni sa sve originalnim software krešovao bar dva puta dnevno, i često i gubio authorizaciju plug-inova... Sa dedicated PC nemam nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Meni se sa G3 kursor nije zaglavio 7 godina, G4 nisam nikada ni imao, a G5 mi se "zaglavio" (odglavio sam ga bez restarta) kada sam kao kreten napravio feedback u LOGICu, a istovremeno sam rezao neki disk sa iTunesa... Slobodno pljujte po MACu,iz 'kiselo grozdje' ili drugih razloga, ali da je sistem stabilan k'o stena, JESTE!!! (moze da ga "zezne" samo kretensko rukovanje, i upucavanje lose krekovanih pirata...)
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|