|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam NT2, ne NT2A, vec NT2 i prezadovoljan sam snimkom...Radio sam i sa razlicitim AKG-ovima iz nizeg cenovnog ranga, i sa NT2A, radio sam sa brdo mikrofona, posedovao sam B1 i mogu da vam kazem da najvise volim kad ja usnimim vokal na NT2-ojci, ali bi najradje da uzmem Neuman U87 ili SE Gemini...Jedno vreme sam gurao NT2-ojku preko SPL Pro Mike preamp-a do Tascam-a US 122 i bio zadovoljan, ali sam opet pao sa konja na magarca pa ga opet guram preko phantom-a od Tascam-a dok se ne snadjem za neki jaci interface ili preamp...Tako da izmedju B2 i NT2A i tog AKA C4000B, po meni definitivno NT2A
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode k2 vs NTK | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 28-03-2011 07:32 AM |
Rode NT5 ili... | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 17-05-2009 09:14 PM |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |