|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
1. Stevan Lazarevic (Srbija) - "Posle Kise"
2. Bojan Brankovic (Srbija) - "Selena" 3. Igor Vlahovic (Srbija) - "Magija" 4. Mar 'n' B (Srbija) - "Nije mi prvi put" 5. Amko Sabotic (Crna Gora) - "Ovaj zivot" 6. Hame Nalic (BiH) - "Tvoja haljina" 7. Propaganda 117 (Srbija) - "Crna zemljo" 8. Dmitar Atanasov (Bugarska) - "Mezhdu dva sviata” 9. Crazy House Band (Srbija) – “Na kolena pao sam” 10. Infuzija (Srbija) - "Ljubavna pravila" 11. Miodrag Petrovic - Ckalja (BiH) - "Nemoj plakati" 12. Tribun Band (BiH) - "Srce jednom voli" 13. Feeling Band (Srbija) - "Sto vise pricam" 14. Duo Mozaik (Srbija) - "Blues" 15. Enes Crnovrsanin (Srbija) - "Dobro mi tvoja njeznost stoji" 16. Enedin Bisevac (Makedonija) - "Ljubav u sjenci zavicaja" 17. Nena Lipa Vucica (Hrvatska) - "Ostavljam te" 18. Esso Bestija (BiH) - "Idi (dok tramvaji rade)" 19. Nenad Maksimovic (Srbija) - "Marija" 20. Marko Gredic (Srbija) - "Kazna" 21. Mirna & Acter band (Srbija) – “Gubim te" 22. Emi & Mogli (Srbija) - "Ako treba ti neko" 23. Dado Causevic (BiH) - "Ne zovi je neno" 24. Gorica Ponjavic (Srbija) - "Zrno kafe" Last edited by _aladdin_; 06-07-2007 at 03:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Imali ko sa foruma da ucestvuje na ovom festivalu osim OFF-a,Ivana i moje malenkosti da se druzimo u NP
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Evo, ja
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ma mi smo ljudi iz senke
![]() Sve pop kompozicije koje uradim u toku godine (1 celu ![]() Inace, festival sa jaaako prijatnom atmosferom, kompozicijama u usponu i vrrrhunskim cevapima
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
moji su
7. Nena Lipa Vucica (Hrvatska) - "Ostavljam te" 21. Mirna & Acter band (Srbija) ? ?Gubim te" Vidimo se u Pazaru .. kod Jonuza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Bolje kod Beka...
![]() ![]() ![]()
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
7. Propaganda 117 (Srbija) - "Crna zemljo"
19. Nenad Maksimovic (Srbija) - "Marija" Na zalost, imam obaveza pa nemogu kod Jonuza... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Evo spiska takmicara i autora kompozicija:
1.Stevan Lazarevic (Srbija) – “Posle kiše” Muzika: Stevan Lazarević Tekst: Stevan Lazarević Aranzman: Dalibor Vuković – Dačoni 2.Bojan Branković (Srbija) – “Selena” Muzika: Bojan Branković Tekst: Bojan Branković Aranzman: Andrej Andrejević 3.Igor Vlahović (Srbija) – “Magija” Muzika: Bane Opačić Tekst: Bane Opačić Aranžman: Dorijan Šetina 4. Mar ’n’ B (Srbija) – „Nije mi prvi put“ Muzika: Marija Mirković Tekst: Marija Mirković Aranžman: Mar ’n’ B 5. Amko Šabotić (Crna Gora) – „Ovaj život“ Muzika: Nenad Knežević - KNEZ Tekst: Ljiljana Lazarević Aranžman: Enis Bibezić - Kralj 6.Hame Nalić (BiH) – „Tvoja haljina“ Muzika: Alaksandar Filipović, Milan Šćepanović Tekst: Milan Šćepanović Aranžman: Aleksandar Filipović 7.Propaganda 117 (Srbija) – „Crna zemljo“ Muzika: Aleksandar Sretenović Tekst: Aleksandar Sretenović Aranžman: Dalibor Vuković – Dačoni 8.Dmitar Atanasov (Bugarska) – „Mezhdu dva sviata“ Muzika: Dmitar Atanasov Tekst: Dmitar Atanasov Aranžman: Dmitar Atanasov 9.Crazy house band (Srbija) – „Na kolena pao sam“ Muzika: Goran Lišanin Tekst: Aleksandra Milutinović Aranžman: Ivan Glavinić 10. Infuzija (Srbija) – „Ljubavna pravila“ Muzika: Dule Radojičić Tekst: Danka i Mišica Aranžman: Aleksandar Jovanović 11. Miodrag Petrovic – Čkalja (BiH) – „Nemoj plakati“ Muzika: Midrag Petrović - Čkalja Tekst: Ivana Erić Aranžman: Dušan Glišic 12.Tribun band (BiH) – „Srce jednom voli“ Muzika: Almir Medija Tekst: Armen Striković Aranžman: Almir Medija 13. Feeling band (Srbija) – „Što više pričam“ Muzika: Dušan Alagić, Željko Vasić Tekst: Dušan Alagić Aranžman: Željko Vasić 14.Duo Mozaik (Srbija) – „Blues“ Muzika: Duo Mozaik Tekst: Duo Mozaik Aranžman: Duo Mozaik 15. Enes Crnovršanin (Srbija) – „Dobro mi tvoja nježnost stoji“ Muzika: Edib Mušović Tekst: Vahida Mušović Aranžman: Shady studio team 16. Enedin Biševac (Makedonija) – „Ljubav u sjenci zavicaja“ Muzika: Enedin Biševac Tekst: Enedin Biševac Aranžman: Enedin Biševac 17. Nena Lipa Vučica (Hrvatska) – „Ostavljam te“ Muzika: Ivan Lekić Tekst: Nadica Janković Aranžman: Ivan Lekić – Studio Ton 18. Esso Beštija (BiH) – „Idi (Dok tramvaji rade)“ Muzika: Esso Beštija Tekst: Armin Šaković Aranžman: Marin Meštrović 19. Nenad Maksimović (Srbija) – „Marija“ Muzika: Nenad Maksimović - Maksa Tekst: Nenad Maksimović - Maksa Aranžman: Nenad Maksimovic – Maksa 20. Marko Gredić (Srbija) – „Kazna“ Muzika: Marko Gredić Tekst: Marko Gredić Aranžman: Marko Gredić 21. Mirna & Acter band (Srbija) – „Gubim te“ Muzika: Mirna Košanin Tekst: Mirna Košanin Aranžman: Ivan Lekić – Studio Ton 22. Emi & Mogli (Srbija) – „Ako treba ti neko“ Muzika: Goran Šijan - Mogli Tekst: Goran Šijan - Mogli Aranžman: Goran Šijan – Mogli 23. Dado Čaušević (BiH) – „Ne zovi je neno“ Muzika: Dado Čaušević Tekst: Dado Čaušević Aranžman: Dado Čaušević, Emin Zelić 24. Gorica Ponjavić (Srbija) – „Zrno kafe“ Muzika: Ivan Milosavljević Tekst: Aleksandra Radović Aranžman: Andrej Andrejević, Ivan Milosavljević Last edited by _aladdin_; 10-07-2007 at 05:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ja, kao lokal patriota, moram da navijam za kompoziciju pod rednim brojem 2, koja je delo mojih Smederevaca.
![]() Pevac je moj prijatelj Bojan (vlasnik lokalnog radija "Stop"). Drugi Smederevac (Andrej - Bleki) je pisao aranzman. Doskorasnji klavijaturista na koncertima Zdravka Colica.Mrak muzicar! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Festival Budva 2007 | Max | Razno | 33 | 28-07-2007 09:14 AM |
Festival Vrnjacka Banja 2007 | STUDIOTON | Razno | 18 | 09-06-2007 08:24 AM |
Muzicki festival STARI GRAD , Novi Pazar | _aladdin_ | Razno | 29 | 08-08-2006 03:31 AM |
Festival Stari Grad, Novi Pazar | _aladdin_ | Razno | 27 | 17-06-2006 02:13 PM |