|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Daj prijatelju, pa jasno je da ovo nije njoj licno upuceno.
Bas kao sto se ni ja ne osecam da si ti preterao, jer ja zaista koristim racunar koji su sklopila deca za jedan euro i ne mogu se osecati uvredjeno sto si rekao istinu ali ajde bar da priznamo da je tako i da pocnemo da razmisljamo o tome, pa se mozda nesto i desi. Ako prihvatimo sve zdravo za gotovo, sutra ce mozda tvoje ili moje ili Sandyno dete, ne daj boze raditi za euro ... a to valjda niko ne zeli. Iz istog razloga ne zelim da mi cerkica ako je ikada budem imao seta gologuza sa 14 godina i iz tog razloga osecam animozitet prema svima koji takvu kulturu stvaraju ili podrzavaju, ja se borim za svoj opstanak i potomak oni za svoj, ne vidim nista lose u tome ... prirodni tokovi ... Lose je kada nam oni kroz demokratiju umetnu da si ti ako se boris za svoje ciljeve drustveno neprihvatljiv, a oni su bogom dani. Izvini Sandy! Imas koka kolu od mene ![]()
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 04-07-2007 at 03:27 AM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|