|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
uzimaj LM i ne razmisljaj, jos je dobro sto je svaki update dzaba i delay kompenzacija u protoolsu je laksa 1000 puta nego sa UAD i PoCo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
@ max
sta ja pricam bre? poceo si da postujes moje misljenje polako ![]() jel hoces sada da ti odgovorim na pitanja postavljena za mastering, vintech i spl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Doduse evo valjda ce Off danas da mi donese smpro ribon da probam sa ovim a designom , jer mi se ne dopada uopste ( mislim , u svemu je gori od API ja ) , pa da vidimo na cemu ce sve ribon da zasija ..... ako ne budem srecan , kako da ga zamenim za a design p1 ???? Quote:
![]() A sta sam pitao u vezi masteringa i Vintecha ????? Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A sto se tice kompresora....ne znam....nekad davno sam imao Tubetch la2b, i jos uvek u glavi mogu da prepoznam taj zvuk...na LM postoji slicna emulacija i ...ma mogu da se opkladim da je to bar 90 % posto orginala ..ok ..jes da je to sve iz glave, svakako da bi sprava na licu mesta bila mnogo merodavnija za zakljucak...al da lici ...lici Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Uporedjivao sam Waves ssl , sa pravim ssl om ..... jbno je slicno ..... tesko smo hvatali razlike cak i kod extremnijeg eq inga ..... a i te razlike nisu bile na strani jednog ili drugog , nego stvar ukusa . A Neve 1073 ( iako stvarno nemam da ga uporedim ) sto ti kazes .... po secanju mi je to , to . A mozda ako svracas do Bg .... da ga spakujes pod ruku pa ovamo ???? A i davno se nismo videli ![]() Pozdrav P.S. eeeee kad moras da se dovijas trikovima da bi se video sa ljudima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Hvala na pozivu...prvom prilikom i sa zadovoljstvom.... da bar jos jednom vidim kako izgleda projekat od 100 kanala u Nuendu ![]() ![]() ![]() Aj za vikend isprocesuj neki wav pa mi izvorni baci na mail. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
i kakvi su sada utisci nakon nekoliko meseci koriscenja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite Liquid mix | metalman | DSP forum | 10 | 01-02-2010 02:30 PM |
Focusrite Liquid Mix | Manley | DSP forum | 47 | 04-08-2007 09:19 PM |